21 / 05 / 2024

alper uzun

alper uzun

Kent Konut'un yeni Teknik Genel Müdür Yardımcısı inşaat mühendisi Alper Uzun oldu

Alper Alptekin: Tokat'ta kentsel dönüşüm şart!

Uzun süredir konut sektöründe Tokat'ta faaliyet gösteren Mali Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin çarpıcı açıklamalarda bulundu:

Confetti halılarıyla mekanların uzun ömürlü iş ortağı!

Confetti, kütüphane, okullar ve anaokulları gibi eğitim alanlarına da duvardan duvara halılarıyla mimari proje desteği vermeye başlıyor.Confetti halılarıyla mekanların uzun ömürlü iş ortağı oluyor.

Devre tatil ve uzun süreli tatil hizmeti sözleşmeleri yönetmeliği tam metni!

Devre tatil ve uzun süreli tatil hizmeti sözleşmeleri yönetmeliği, 14 Ocak 2015 tarihinde 29236 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, devre tatilde değişim ve yeniden satış sözleşmeleri esaslarını düzenliyor....

Mall of İstanbul'da Türkiye'nin en uzun kayak pisti bulunuyor!

İkitelli'deki Mall of İstanbul, "Kış Festivali" kapsamında Türkiye'nin en uzun kızak pistine ev sahipliği yapıyor. AVM'nin 300 metre uzunluğunda ve gerçek buzdan oluşturulan kızak pistinde 50 kişi kayak yapabilecek.

Uzunçarşı'da inşaat çalışmaları devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Uzunçarşı ana cadde çatısı söküm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği belirtilerek, “Ekipler Uzunçarşı ana caddesinin her iki yakasında da eşgüdümlü olarak 24 saat çalışmaktadır” denildi.

Sakarya Uzun Çarşı'nın çatısı çöktü!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki tarihi Uzun Çarşı'nın çatısının bir bölümü, karın aşırı birikmesi nedeniyle çöktü. İl genelinde hafta başından beri etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle çarşının çatısında yaklaşık 40 santimetre kalınlığında kar birikti

Fuat Uzun Şehzadeler TOKİ konutlarını inceledi!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nün işbirliğinde Selimşahlar Mahallesinde bulunan ve roman vatandaşların kaldığı TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.

Alper İnşaat Selective Port'ta ön satış avantajlı daireler 148 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Alper İnşaat Selective Port projesinde yer alan dairelerin fiyatları 148 bin 802 TL'den başlıyor.

Alper İnşaat Selective Port'ta 148 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

148 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut satışlarının yapıldığı Alper İnşaat Selective Port projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Hasan Hüseyin Uzun kimdir?

Bartın Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun kimdir? Hasan Hüseyin Uzun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüseyin Uzun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Hüseyin Uzun...

Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinin 250 metresi açıldı!

Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinin 250 metresi açıldı. Adana-Gaziantep-Malatya konvansiyonel hattı üzerinde bulunan Bahçe-Nurdağı ilçeleri arasında inşa edilen çift tüp geçit için toplam 20 bin 800 metre tünel kazılacak.

Uzun Çarşı Sakarya'nın standartını yükseltecek!

SESOB 2. Olağan Başkanlar Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. SESOB ve bölge esnafımızın katkıları ile Uzun Çarşı’da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz" dedi

Uzun Çarşı’da yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. SESOB ve bölge esnafımızın katkıları ile Uzun Çarşı’da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz, dedi.

alper uzun Haberi

alper uzun
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’a boş bulunan Teknik Genel Müdür Yardımcılığı’na inşaat mühendisi Alper Uzun getirildi. Kent Konut’un Teknik Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Alper Uzun, 1972 İzmit doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Uzun, özel sektörde pek çok görevde yer aldı. Uzun, son olarak Marmaray projesinde proje Müdürü olarak görev yaptı. Evli olan Uzun’un bir de kızı var.


Kocaeli Büyükşehir...