30 / 04 / 2024

Alper Vinç

Alper Vinç

Alpler Vinç, Pi Makine ile yürüttüğü işbirliği kapsamında Ege Bölgesi'nde kule vinç alanında duyulan ihtiyacı daha hızlı karşılamayı hedefliyor.

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Günay ve Tayfun Günay ortaklığında kuruldu.

Örümcek Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Örümcek Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berke Alper Turan, Ersin Turan ve Semra Turan ortaklığında kuruldu.

Derin Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Arda ve Orhan Derin tarafından kuruldu. 

Maaşını alamayan inşaat işçisi vinçle binaları yıktı!

İngiltere'de bir inşaat çalışanı, parasını alamadığı gerekçesiyle yaptığı binaları vinçle yıkan inşaat işçisini konuşuyor... Gelecek hafta evlere taşınmayı hayal eden aileler hayal kırıklığına uğrarken, adamın sadece yapımında çalıştığı 5 binayı yıktığı belirtildi.

Ses Vinç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ses Vinç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Emre Eligül, Mahmut Mağat ve Selahattin Ebrem ortaklığında kuruldu. 

Çağlar61 Vinç Ve Platform Hizmetleri Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar61 Vinç Ve Platform Hizmetleri Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe 'de 100 bin TL sermaye bedeliyle Bahadır Alaçam ile Çağlar Günaydın tarafından kuruldu. 

AKM-Kızılay metro inşaatında vinç kazası!

Maltepe'de, Ankara Garı arkasında inşaatı devam eden AKM-Kızılay metrosu gar istasyonu inşaatındaki vinç, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi...

Alper Potuk Suadiye’ye taşındı!

Ünlü futbolcu Alper Potuk eski sevgilisi Tuvana Türkay'ın kendisini bastığı evinden taşındı. İddialara göre, Potuk'un hareketli yaşantısından komşuları rahatsızlık duydular. 

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Özkan tarafından kuruldu.

Alper Özyurt yeni şirket kurdu!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un oğlu Alper Özyurt bugün yeni şirket kurdu. 

Kanca Vinç Makine İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanca Vinç Makine İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Koyun tarafından kuruldu. 

Araz Vinç Nakliyat ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araz Vinç Nakliyat ve İnşaat Limited Şirketi Abdurrahman Araz tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Alper Vinç Haberi

Alper Vinç

Alpler Vinç, Türkiye'nin en büyük vinç üreticileri arasında yer alan Pi Makine ile yürüttüğü işbirliği kapsamında Ege Bölgesi'nde kule vinç alanında duyulan ihtiyacı daha hızlı karşılamayı hedefliyor. Pi Makine'nin yarım asırdır ağır iş ve inşaat makineleri ile sanayi tesisleri ürettiğini ve birçok ülkede kurduğu makine ve tesisler ile dünya pazarlarında da önemli bir paya sahip olduğunu aktaran Alpler Vinç Hizmetleri İş Makineleri Sanayi Ticaret AŞ Yöneticisi Mustafa Alp, şöyle konuştu: "İki firma, kule vinç alanında da güçlerini birleştirerek, önümüzdeki günlerden itibaren İzmir ve Ege Bölgesi'nde kule vinç talebini daha hızlı karşılamaya başlayacak."

Söz konusu işbirliğinin, 18 Kasım Çarşamba günü Kemelpaşa OSB'deki Alpler Vinç Fabrikası'nda düzenlenecek törenle resmi olarak duyurulacağını söyleyen Alp, bu işbirliğinin özellikle İzmir ve Ege'de eksikliği hissedilen kule...