03 / 05 / 2024

Alpiş İnşaat Aden House fiyat

Alpiş İnşaat Aden House fiyat

8 blok şeklinde yükselen Bursa Alpiş Aden House projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Peki Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

Alpiş Nilüfer House 1'de yüzde 20 indirim fırsatı! Hemen teslim!

Alpiş İnşaat imzası ile inşa edilen Nilüfer House 1 projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Nilüfer House 1 projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Alpiş İnşaat 2023 yılında 5 yeni projeye imza attı!

Alpiş İnşaat, Cumhuriyetin 100. yılında, 5 yeni konut projesi için düğmeye bastı. Şirket, hayata geçirdiği 3 projesinden 2’sini tamamlayıp, 2 yeni projenin de temelini attı.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Alpiş Viale House 4 milyon 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Alpiş Viale House, Alpiş İnşaat tarafından Bursa ili, Nilüfer İlçesi, Kayapa Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Alpiş Viale House konut fiyatları ne kadar? Alpiş Viale House'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Alpiş Viale House projesi ile ilgili ayrıntılar.

Aden Mira İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aden Mira İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Hüseyin Aydoğan tarafından kuruldu.

Mim Grup Aden Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mim Grup Aden Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Adem Uyar tarafından kuruldu.

Aden 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Cihan Özkan ve Caner Şahin ortaklığında kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Aden Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Eskiyurt ve Erkan Eskiyurt ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alpiş Aden House Bursa'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Alpiş İnşaat imzasını taşıyan Alpiş Aden House Bursa projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Alpiş Aden House Bursa'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Aden Demir Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Demir Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Fıçıcı tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sertaç Karaalp: Yatırımlar devam edecek!

Alpiş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin bu haftaki konuğuydu. Karaalp İstanbul Caddesi'nin yeni bir çekim merkezi haline geleceğini söyleyerek yatırımlarının süreceğini belirtti. İşte o röportaj...

Alpiş İnşaat Aden House fiyat Haberi

Alpiş İnşaat Aden House fiyat


20 bin 500 metrekare alanda hayata geçirilen Alpiş Aden House projesi Alpiş İnşaat  imzasını taşıyor. Proje 8 blok şeklinde yükseliyor. 


690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana gelen  Alpiş Aden House  projesinde  1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 5+1 ve 5,5+1 daireler bulunuyor.


Bursa Osmangazi'de inşa edilen  Alpiş İnşaat Aden House Evleri'nde daire alanları 98,40 metrekare ile 344,40 metrekare arasında değişiyor.


Osmangazi Alpiş Aden House daire fiyatları 300 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatla banka kredili ya da yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde vadeli ödemeler yapılıyor. 


Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?


Bursa Alpiş Aden House projesinde konut teslimlerin Ocak 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire sahiplerine süs havuzları, Türk hamamları, kafeterya, çocuko yun alanları, karaoke, sinema,...