16 / 05 / 2024

Alptekin Tizer

Alptekin Tizer

Rusya’nın kutup bölgesinde LNG Tesisi Projesi’nin yapımını sürdüren Rönesans Endüstri’nin radarında Afrika, Ortadoğu ve Türkiye var.

Rönesans İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Merkez şubesi kuruldu!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Merkez şubesi, 21 Ocak 2013 tarihinde, 1 milyon TL sermaye ile, Alptekin Tizer tarafından açıldı...

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Jetle künefe söylüyordu ünlü iş insanı iflasını istedi

Ekim Alptekin’in EA Mühendislik Müteahhitlik İnş. San. Ve Tic. A.Ş.’nin iflasına İstanbul Anadolu Ticaret Mahkemesi karar verdi. Bilirkişi gelen veriler ışığında, Mehmet Karasu’nun ticari işletmeyi kısmen de olsa kendi adına işlettiğini sadece tacir sıfatına haiz olduğunu göstermediğini ifade etti.

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Haşim Alptekin ve Dunya Majıd Ham Alshalabı ortaklığında kuruldu.

Dca Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dca Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Dilek Alptekin tarafından kuruldu.

Cab Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cab Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Alptekin Beyoğlu tarafından kuruldu.

Alpars Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpars Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Arslan ve Ahmet Alptekin tarafından kuruldu.

Mahab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Beyza Buşra Alptekin tarafından kuruldu.

Ercüment Alptekin kimdir?

Edip GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adayı Ercüment Alptekin kimdir? Ercüment Alptekin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ercüment Alptekin'in biyografisi...

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip GYO'nun Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi.

Alptekin Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alptekin tarafından kuruldu.

Begon İnşaat Malzemeleri Temizlik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begon İnşaat Malzemeleri Temizlik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan Duygu Alptekin tarafından kuruldu.

Alptekin Tizer Haberi

Alptekin Tizer

2011 yılından bu yana Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Rusya'nın kutup bölgesindeki Yamal Yarımadası Sabetta kasabasında LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) Tesisi Projesi'nin yapımını üstlendi. Petrol, gaz ve petrokimya sanayi ile madencilik metalürji, işleme tesisleri ve enerji sektörlerinde önemli işlere imza atan Rönesans Endüstri, 12'si halen devam eden 22 projeye imza attı.


4 KİŞİDEN 23 BİNE ULAŞTI

Rönesans Endüstri Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Tizer, 2011'de 53 milyon dolar olan cironun, geçen yıl 495 milyon dolara çıktığını ifade etti. Tizer, "2011'de 298 milyon dolar olan backlog (kalan iş), geçen yıl 2.7 milyar dolara ulaştı. Rönesans Endüstri olarak ilk kurulduğumuzda sadece 4 kişiydik. Nisan 2016 verilerine göre yaklaşık 17 bini aşkın kişiye istihdam sağlıyoruz. Bu yılın sonunda ise 23 bin...