15 / 05 / 2024

ALREFAI GAYRİMENKUL TURİZM TEKSTİL GIDA İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ALREFAI GAYRİMENKUL TURİZM TEKSTİL GIDA İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Alrefaı Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Pera GYO yeni ihraç edilecek payları satın alacak!

Pera GYO'nun alacaklı durumda olan hissedarı Ardus Gayrımenkul Yatırımları AŞ'nin ("Ardus") satılmayan yeni ihraç edilecek payların satın alınmasını taahhüdünü talep ettiği şeklinde yorumlanabileceği değerlendirildi.

ALREFAI GAYRİMENKUL TURİZM TEKSTİL GIDA İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

ALREFAI GAYRİMENKUL TURİZM TEKSTİL GIDA İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


Alrefaı Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hawa Malı ve Rıem Alfefaı ortaklığında kuruldu.


Alrefaı Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ 1-Her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kurum ve kuruluşlardaki işlemleri takip etmek ve bu alımları gerçekleştirmek amacıyla satın alınacak gayrimenkuller için alıcıdan değerinin bir bölümünü veya tamamını alıp satıcıya ödeme yaparak alım satım işlemlerini yapmak. 3-Her türlü arazi arsa daire ev dükkan işyeri gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek,bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak...