05 / 05 / 2024

alsancak pekerler projesi nerede

alsancak pekerler projesi nerede

Ön taleplerin toplanmaya başladığı Allsancak projesi İzmir'de hayata geçiriliyor. Allsancak teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Gloria Alsancak fiyat!

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak fiyat bilgisi ve proje detayları...

Gloria Alsancak nerede?

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gloria Alsancak satışta! Yeni proje! 

İzmir'in kalbi Alsancak'ta yükselen Gloria Alsancak projesi satışa çıktı. Projede yer alan 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

12 soruda Folkart Vega projesi!

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında Şaraphane bölgesinde inşa ediliyor. İşte 12 soruda Folkart Vega projesi...

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Pekerler ile Emlak Konut'tan İzmir'e 2,2 milyarlık proje!

Pekerler Grup, Emlak Konut ile birlikte İzmir’de yeni bir proje için kolları sıvadı. Pekerler, Alsancak’taki Tariş arazisine 2,2 milyar TL’lik yatırım yapacak.

ALLSancak: Pekerler İnşaat'ın İzmir projesinin adı belli oldu!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek Allsancak Projesi satış başladığı andan itibaren 36 ayda tamamlanacak.

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Teknik Yapı Alsancak Projesi 3 ay sonra satışta!

Katar'ın başkenti Doha'da başlayan 2. Expo Turkey by Qatar, 19 Ocak'ta sona erecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, fuarda Alsancak Projesi'ni tanıttıklarını söyledi.

Teknik Yapı-Halk GYO Alcansak projesi başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün dev ismi Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi için buluştu.

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

Emlak Konut ile Tariş, Alsancak projesi için protokol imzalandı!

Emlak Konut GYO ve Tariş Koorperatif Birlikleri arasında 1 Aralık 2016’da imzalanan protokol ile Emlak Konut GYO, İzmir Alsancak’ta Liman Arkası olarak bilinen bölgede yeni bir proje geliştirecek.

alsancak pekerler projesi nerede Haberi

alsancak pekerler projesi nerede

Allsancak projesi Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığıyla inşa ediliyor.

Ön taleplerin toplandığı  ALLSancak projesinde 1069 adet konut ve 35 adet ticari ünite bulunuyor. Projedeki  1104 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 10 Aralık 2018 tarihinde alındı.

İzmir Allsancak projesi Alsancak stadyumuna komşu eski Tariş fabrikalarının olduğu arsada inşa ediliyor. Proje birbirine komşu 5 parselde, toplam 78 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Allsancak teslim tarihi!
Satış tarihinin henüz belli olmadığı Allsancak İzmir projesinde satışlar başladığı andan itibaren 36 ay içerisinde teslim edilecek.

2,2 milyar TL yatırım bedeline sahip olan İzmir Allsancak'ta 4 adet konut bloğu yer alacak. Projenin diğer bloklarının otel ve rezidansların olması planlanıyor. 

Satış ofisi tamamlanan Allsancak İzmir projesi bölgede...