02 / 05 / 2024

Alsancak trafik sorunun son durum

Alsancak trafik sorunun son durum

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor. İzmir’in merkezi konumundaki Alsancak’ın en büyük sorunu olan kaldırımlara park eden otomobiller konusunda belediye, emniyet ve vatandaşlar arasında fikir birliğine varıldı.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'nde son durum!

İstanbul'un en önemli sorunlarından biri olan trafik sorunun çözümü için başlatılan projelerde son durum ne? İşte, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'nde son durum..

Özelleştirme'den Alsancak Limanı cevabı!

Konak Belediye Başkanı Pekdaş'ın Alsancak Limanı'na yönelik 3 temel sorunun çözümü için belediye ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın teknik ekiplerin oturup görüşmesi yönündeki çağrısına Ankara'dan cevap geldi.

İzmir Alsancak'ta yol genişletme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Atatürk Caddesi’nde yaşanan yoğun trafik akışını rahatlatmak için, Alsancak Garı bölgesindeki yaklaşık 100 metrelik bir bölümde yol genişletebilmek için gerekli izinleri alarak çalışmalara başladı.

Cem Oğuz: Belediye başkanları değiştikçe planlar da değişiyor!

Antalya’nın trafik sorunun ciddi boyutlarda olduğuna dikkat çeken İMO Başkanı Oğuz, 1989 yılından bu yana 7 kez ulaşım planı yapıldığını, belediye başkanları değiştikçe planların da değiştiğine dikkat çekti.

Alsancak'ta raylar kalktı trafik rahatladı!

Geçmiş yıllarda Alsancak Garı ile İzmir Limanı arasındaki demiryolu bağlantısını sağlayan ancak uzun süredir kullanılmayan tren raylarının Liman Caddesi üzerinde kalan bölümü belediye ekiplerince söküldü.

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor!

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor. İzmir’in merkezi konumundaki Alsancak’ın en büyük sorunu olan kaldırımlara park eden otomobiller konusunda belediye, emniyet ve vatandaşlar arasında fikir birliğine varıldı.

Ekur İnşaat'ın acı günü! Selçuk Alsancak vefat etti!

Ekur İnşaat'ın Yeminli Mali Müşaviri Selçuk Alsancak vefat etti. Cenazesi 3 Kasım Pazartesi günü (bugün) Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecek Alsancak için Ekur İnşaat taziye ilanı yayınladı..

İstanbul'da trafik yoğunluğunun sebebi yeni konut projeleri!

Son 5 yılda yoldaki araç sayısı yüzde 20 artınca eve gidiş süresi de ortalama 30 dakika daha uzadı. 2017 yılına kadar 80 bin yeni konut kentin iki yakasında yükselecek ancak yeni yollar yapılmazsa bu trafik çilesi daha da artacak demek...

Pegasus Hava Taşımacılığı Ocak-Eylül 2014 yılı trafik verileri!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı Ocak - Eylül 2014 yılı trafik verilerini yayınladı.

Sarıyer'de trafik sorunu görüşüldü!

Sarıyer Belediye Başkanlığında Trafik Komisyonu ve Balıkçılık- Su Ürünleri Komisyonu olmak üzere 2 toplantı düzenlendi. Yetkililer Sarıyer' de trafik sorununu ve Balıkçılık konusunu masaya yatırdı...

Ekrem Demirtaş'tan Alsancak Limanı açıklaması!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Socar Türkiye 'nin CEO'su Kenan Yavuz'un, Alsancak Limanı'nın konteyner bölümünün kaldırılması yönündeki açıklamalarıyla ilgili eleştiride bulundu.

Beşiktaş - Boğaz Köprüsü yönünde kaza! Trafik durdu!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde Yıldız Teknik Üniversitesi - Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Beşiktaş - Boğaziçi Köprüsü yönünde tüm şeritler trafiğe kapatıldı.

Yandex'ten İzmir'e özel trafik sıkışıklığı endeksi!

Türkiye'ye özel servisleriyle beğeni toplayan internet şirketi Yandex, sahip olduğu teknoloji ile İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmirliler için de "trafik sıkışıklığı endeksi" hizmetini sunmaya başladı.

Alsancak trafik sorunun son durum Haberi

Alsancak trafik sorunun son durum


İzmir’in merkezi konumundaki Alsancak’ın en büyük sorunu olan kaldırımlara park eden otomobiller konusunda belediye, emniyet ve vatandaşlar arasında fikir birliğine varıldı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın öncülüğünde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri araçlarını kaldırımlara park etmeme konusunda olumlu adım atarken, Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü de park eden araçlara ceza kesilmesi yönünde ortak karar aldı. 


İzmir’in eğlence ve iş hayatının merkezi Alsancak’ın kalbi konumundaki Kültür Mahallesi’nin sorunları mahalle sakinlerinin de katıldığı geniş katılımlı bir toplantıda masaya yatırıldı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın ev sahipliğinde Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, Konak İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Halit Bozkurt, İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı Onur Demirci, GEDİZ-EDAŞ Konak İlçe Yönetici Yardımcısı Volkan Şirin ve...