05 / 05 / 2024

Alsolar Alüminyum havacılık sektörü

Alsolar Alüminyum havacılık sektörü

Alsolar Enerji Alüminyum Profil Genel Müdürü Saçlı, “Uçak altı yük konteynerlerinde dünya üretiminin yüzde 10'unu Türkiye'de gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Orta vadede havacılık sektörüne de odaklanmayı planlıyoruz” dedi.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Target Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Target Havacılık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmet Kurcan tarafından kuruldu.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı personel alımı! Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman? Bakandan açıklama geldi mi?

Sağlık Bakanlığı ikinci alım yapılacak mı, ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı ikinci alıma dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık çalışanları promosyon ne zaman alacak?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri gündemde yer alıyor. Sağlık çalışanlarına, bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine dair detaylar!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Ali Erdem Çapan tarafından kuruldu.

Alsolar Alüminyum havacılık sektörü Haberi

Alsolar Alüminyum havacılık sektörü

Özel alaşımlı alüminyum profil üretimi yapan Alsolar, savunma sanayiine Ar-Ge çalışmaları ile hizmet veriyor. Savunma sanayiinin yerli Türk milli piyade tüfeği projesi kapsamındaki kalıp çalışmaları ve milli roket projesi için 15 adet yeni dizayn kalıplarının tamamlandığı bilgisini veren Alsolar Enerji Alüminyum Profil Genel Müdürü Kadir Saçlı, “Uçak altı yük konteynerlerinde dünya üretiminin yüzde 10'unu Türkiye'de gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Orta vadede havacılık sektörüne de odaklanmayı planlıyoruz” diye konuştu.


Ar-Ge çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Kadir Saçlı,  Türkiye'deki özel alaşımlı alüminyum mühimmat malzemelerinin üretimine yönelik çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Saçlı, “Milli roketler için özel aşımlı kalıpların Ar-Ge çalışmaları bitti. Geçen yıl Kara Kuvvetleri'ne 200 adet Türk milli piyade tüfeklerinin el kundaklarını tamamladık. Ayrıca THY-Teknik'in ihtiyacı olan havacılık uçak altı yük konteynerlerinde TCI...