03 / 05 / 2024

Alstom Transport Arban Çitak

Alstom Transport Arban Çitak

Alstom Transport (Raylı Ulaşım) sektörünün Türkiye Genel Müdürlüğü’ne Arban Çitak atandı. Peki, Alstom Transport Türkiye Genel Müdürü Arban Çitak kimdir? Arban Çitak bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Zeesham Investment İnşaat Petrol Transport Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeesham Investment İnşaat Petrol Transport Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahıd Husseın tarafından kuruldu.

Bekdach Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdach Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Nızam Bekdach tarafından kuruldu.

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Georges Wassaf, Jalal el Khatıb ve Kohamad Kojek ortaklığında kuruldu.

Bilge Transport Yapı Zemin İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Transport Yapı Zemin İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kerim Taş, Behçet Bölükbaşı, Özgür Akdeniz, Kazım Şanlıer ve Nadir Uzun ortaklığında kuruldu. 

Vrc Transport Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vrc Transport Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Billur Kaytaz, Ayşe Şule Uzun ve Zafer Coşğun ortaklığında kuruldu. 

Türk Akımı için 340 milyon euroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattının geliştirmesi amacıyla 340 milyon euroluk yatırım sözleşmesi imzalandı

TürkAkımı için 340 milyon avroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında TürkAkım doğalgaz boru hattının geliştirmesi ve Türkiye tarafına doğalgaz alım terminali inşa edilmesi amacıyla anlaşma imzalandı. Sözleşme 340 milyon avroluk yatırım bedeline sahip.

Alstom, Türkiye'deki demir yolu ihaleleriyle ilgileniyor!

Alstom Başkanı ve Üst Yöneticisi Lafarge: "Türkiye'de özellikle bölgesel hızlı tren hattı, metro hattı ve sinyalizasyon projeleriyle ilgileniyoruz" dedi.

Treyd Esteyt İnşaat Tekstil Transport Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Treyd Esteyt İnşaat Tekstil Transport Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Alıashraf Huseynov tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emrullah Aslan tarafından 10 bin TL bedelle Kadıköy’de kuruldu.

Altsom, Türkiye'den 80 adet YHT almayı planlıyor!

Alstom'un Genel Müdürü Arban Çitak, şirketin bu yıl ortasında yapılması öngörülen 80 adet yüksek hızlı tren alımı ihalesine katılacağını ve ihalede istenen trenlerin üretileceği tesis için 100 milyon euro yatırım öngördüğünü belirtti.

Alstom Transport Arban Çitak Haberi

Alstom Transport Arban Çitak

Arban Çitak kimdir?

Alstom Transport (Raylı Ulaşım) sektörünün Türkiye Genel Müdürlüğü’ne Arban Çitak atandı.


Arban Çitak, 2011 yılında Alstom’a katıldı ve Alstom’da sırasıyla Power sektöründe Hidro Grubunda Proje Direktörlüğü ve Transport sektöründe TIS (Transport Information Solutions) Ortadoğu ve Afrika Proje Ofisi Direktörlüğü yaptı. 


Profesyonel kariyerine 1995 yılında Bombardier Transportation’da başlayan Çıtak, burada Proje Direktörlüğü ve İhale Direktörlüğü dahil çeşitli yönetici kademelerinde görev aldı.


Arban Çitak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunudur ve Kanada Laval Üniversitesi’nde Operasyon ve Karar Sistemleri – Uluslararası Yönetim alanında MBA yapmıştır. 


Arban Çitak, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir....