03 / 05 / 2024

alt gelirliler için ev

alt gelirliler için ev

"Ucuz konut üretimi için işin uzmanlarını ülkeye çekmeliyiz' diyen Haluk Sur, ABD'li yatırımcı Paladin'i Türkiye'ye getirdi, yeni şirketin başkanı oldu..

1935'te 'Eviniz bir hafta içinde yıkılacak' ilanı! Belediye tahta evler için sahaya çıktı!

1935 yılında Belediye, sağlam olmayan tahta evlerin yıkılmasına karar vermiş. Bu evlerde yaşan ev sahiplerine evlerin boşaltılması için bir haftalık süre verilmiş.

Ünlü ekonomist yıl sonunu işaret etti! Gram altın için net rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Marbaş Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Soner Kuru, yıl sonunu işaret ederek, gram altın için rakam verdi. 

İki dev bankadan altın için şaşırtan rakam! Gram altın yıl sonunda ne kadar olacak?

Altın fiyatları Orta Doğu’daki gerilim nedeniyle tüm dünyada artıyor. ABD merkezli iki banka altının 2024 göreceği rakam için yaptığı tahminlerini yükseltti. İşte gram altının yıl sonunda göreceği o rakam...

Dünya devi altın için yeni tahminini resmen açıkladı! Altın yıl sonunda işte tam bu kadar olacak!

Dünya devi Goldman Sachs, bu yılın sonu için altın fiyat hedefini 2300 dolardan 2700 dolar/ons seviyesine yükseltti. İşte dünya devinin yayımladığı o raporda yer alan detaylar...

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

Uzmanlar altın için ‘kilit seviye’ diyerek yeni tahminini açıkladı! Hem altın alacaklar hem de altın satacaklar dikkat!

Yatırımcıların en çok merak ettiği konular arasında yer alan altın fiyatları için yeni tahmin geldi. Uzmanlar pek çok kişinin gündeminde yer alan altın fiyatları için ‘kilit seviye’ diyerek yeni tahminlerini açıkladı...

İslam Memiş'ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi! Hemen bu rakama bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ons altındaki ani yükselişleri değerlendirirken, gram ve ons için olası İran-İsrail çatışması senaryosunu iki tarafıyla masaya yatırarak yeni tahminini açıkladı.

Borsada ralli için tarih verdi! Altın için ‘alım fırsatı’ dedi

Seçimlerin ardından altın ve dolarda gerileme başlarken, gözler Borsa İstanbul’a çevrildi. Uzun süredir ralli bekleyen yatırımcısı için Ekonomist Filiz Eryılmaz borsada yükselişin başlayacağı tarihi açıkladı. Altın için yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Gram altın için rakam veren İslam Memiş bu kez ters köşe yaparak 'Sakın yapmayın' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşlerin yaşandığı piyasa ile ilgili önemli detaylar paylaştı. İslam Memiş açıklamasında gram altın yatırımcısına yaptıkları büyük hataları da açıklarken, bundan sonrası için de yeni bir yol haritası çizdi. 

Gram altın için son dakika uyarısı geldi! İslam Memiş çok dikkatli olun diyerek, 20 Mart'tan sonrasını işaret etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada 20 Mart 2024 tarihinden sonrası için gram altın ve ons altın konusunda yatırımcılar için çok önemli uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklamaları...

Gram altın için 2 kritik gün açıklandı! Elinde altını olanlara buz kestirecek rakam uzman isimden geldi! Hemen bakın!

Gram altın serbest piyasalarda dün 2 bin 434-2 bin 436 TL seviyelerinde seyretti. Peki gram altın ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için hem rakam hem tarih verdi. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

alt gelirliler için ev Haberi

alt gelirliler için ev
İhlas GYO'da 10 yıla yakın süre genel müdürlük yapan ve oradan ayrıldıktan sonra Urban Land Institute (ULI) Türkiye Başkanı olan Haluk Sur, yaklaşık 1 yıl aradan sonra yeni bir şirketle geri döndü. Katıldığı ve düzenlediği sayısız etkinlik sayesinde uluslararası gayrimenkul çevrelerince Türkiye'nin elçisi kabul edilen Sur, ABD'li gayrimenkul yatırımcısı Paladin'in Türkiye şirketine Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Lüks maliyetleri kısarak orta ve alt gelir grubuna konut üretmeyi hedefleyen Paladin Türkiye, kurduğu ilk fonla 750 milyon Euro'luk yatırım yapıp 5 kente gitmeyi planlıyor. Haluk Sur ile Paladin'in hedeflerini ve sektörün yönünü konuştuk.

750 MİLYON EURO'LUK YATIRIM

* Paladin'in faaliyet alanı ve şirket değeri nedir? Orta ve alt gelirliler için konut üretmede uzmanlar....