28 / 04 / 2024

alt yapı çalışmalaraı

alt yapı çalışmalaraı

Akyürek, Konya'nın 31 ilçesinde beldelerden başlayarak alt yapı çalışmalarını hızlandırdıklarını, su ve kanalizasyon sorununu 2,5 yılda çözeceklerini söyledi. 375 adet su deposu sağlığa uygun olmadığı belirtildi.

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

10 sene önce asgari ücretle 10 gram altın alınabiliyordu, bakın şimdi ne kadar alınabiliyor!

Türkiye'de ekonomik gelişmelerle birlikte asgari ücretin altın karşısındaki alım gücü merak konusu oldu. Son asgari ücret zammının ardından, asgari ücretli vatandaşların altın alım gücü hakkında karşılaştırmalar yapıldı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş depremi alt yapıyı nasıl vurdu? İşte madde madde hasar durumu...

Türkiye’yi yasa boğan depremlerde bir yandan enkaz altındaki son canlar çıkarılmaya çalışılırken öte yandan depremin alt yapıya olan etkisi de ortaya çıkmaya başladı.

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

Bir asgari ücretle hangi yıl kaç adet çeyrek altın alındı?

Asgari ücretin satın alma gücüyle ilgili en çok yapılan kıyaslamalardan birisi de altın fiyatları. Peki bir asgari ücretle kaç adet çeyrek, yarım, tam veya cumhuriyet altını alınabilir? Bir asgari ücretle hangi yıl kaç adet çeyrek altın alındı?

Rusya'da kiralık konut piyasası takip altına alınıyor!

Rusya İnşaat Bakanlığı, ülkede yapılan kiralık konut sözleşmelerinin kayıt altına alınacağı bir sistem kurmaya hazırlanıyor.

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul ile İstanbul güvence altına alınacak! 

Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesim Habibler-Hasdal şantiyesinde inceleme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan Kanal İstanbul ile İstanbul'un güvence altına alınacağını dile getirdi. 

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasıyla mağduriyetlerin önüne geçilecek!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınması ile ilgili açıklama yaptı.

Yeni Yusufeli'nde inşaat ve alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yusufeli Barajı'nın devreye girmesiyle sular altında kalacak olan Artvin'in Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerindeki çalışmalar devam ediyor. yeni yerleşim yerindeki 1. bölgede inşaatlarda yüzde 85 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı...  

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

alt yapı çalışmalaraı Haberi

alt yapı çalışmalaraı


Konya Büyükşehir Belediye Başkam Tahir Akyürek, ilçe ve beldelerdeki altyapı çalışmalarını Büyükşehir Meclisi'nin Haziran ayı toplantısında değerlendirdi. KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş'ın çalışmalarla ilgili sunum yaptığı toplantıda Başkan Akyürek, altyapı sorununun 2,5 yılda çözüleceğini vurguladı. KOSKİ'nin 2014 yılı yatırım programı hakkında Büyükşehir Meclisi'ne bilgilendirme sunumu yapan Uzbaş, su ve kanalizasyon projelendirme, atık su arıtma tesislerinin durumu, atık su arıtma tesislerini birleştirme projeleri, su depolarının durumu ile yeni su temin edilmesi gereken yerler hakkında bilgi verdi. Uzbaş, çalışmalarının İl Özel İdaresi'nden Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen kuyuların depo bağlantıları safhasında da devam ettiğini bildirdi. İlçelerde tespit ettikleri problemlerin genellikle su depolarında görüldüğünü dile getiren Uzbaş, şu bilgileri verdi: 375 adet su deposu sağlığa uygun değil. Bunların gerek içindeki demir yapısı, gerek...