06 / 05 / 2024

altan elmas düşük faizli konut kredisi açıklaması

altan elmas düşük faizli konut kredisi açıklaması

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Altan Elmas: Konut sektörü en büyük ihracat yapan sektörlerden biri!

Unico Sigorta “Sektörlerin Geleceği-Fırsatlar ve Riskler” webinarına katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sektörünün pandemi döneminden nasıl etkilediğini anlattı.

Altan Elmas: Konuta yabancı ilgisi sürüyor!

TUİK 2021 Nisan ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Maliyet artışı, yüksek faiz ve döviz kuru satışları sınırlandırıyor'' diye konuştu.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Altan Elmas: 2020 yılını rekorla kapattık!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas 1,5 milyonluk konut satışıyla 2020 rekorla kapatıldığını söyledi.

Altan Elmas: 1999'dan sonra inşa edilen binalarda büyük hasarlar yok!

Bugün gerçekleşen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda konuşan KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1999 yılı sonrasında inşa edilen binalarda yapısal problem olmadığını dile getirdi.

Altan Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ve Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altan Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ve Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Altan tarafından kuruldu.

Altan Elmas: Son 3 ayda 600 bin konut satıldı!

TUİK tarafından açıklanan Ağustos konut satış istatistiklerini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, ''3 ayda 600 bin konut satıldı. Geçmiş dönemlere bakıldığında 3 ayda böyle bir satış grafiğinin olmadığını görebiliyoruz'' dedi.

Altan Elmas: İlk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleşti!

Z. Altan Elmas, Haziran ayı konut satışlarına ilişkin,"Normalleşmeye “V” şeklinde başladık diyebiliriz" dedi ve ilk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleştiğini, sektörün canlandığını belirtti.

Altan Elmas'tan 'faiz indirimi' açıklaması!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, dünyayı etkisi altına alan 'koronavirüs salgınının ekonomiye etkisi' ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Altan Elmas: Konut sektörüne nefes aldıran düzenlemeler bekliyoruz!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’ hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altan Elmas, "Sektörlerin geneli için çok yerinde ve nefes aldıracak düzenlemeler yapılmıştır” dedi…

Altan Elmas: Konut sektörü toparlanıyor!

2020 yılı Ocak ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Ekonomimizdeki düzelme gayrimenkul sektörüne de yansıdı'' dedi.

Altan Elmas: Konut sektöründe kayıplar telafi ediliyor!

TÜİK'in Konut Satış İstatistikleri verilerine göre; Türkiye'de 2019 yılın Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 54,4 oranında yükselerek 138 bin 372 adete ulaştı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut satışı verilerini değerlendirdi.

Altan Elmas: Ev alacaklar elini çabuk tutsun!  

Konut stoklarının azalmasıyla ev fiyatlarının artacağını söyleyen Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas el almayı düşünen vatandaşların ellerini çabuk tutması gerektiğini söyledi. 

altan elmas düşük faizli konut kredisi açıklaması Haberi

altan elmas düşük faizli konut kredisi açıklaması

Türkiye’nin yanı sıra tüm dünyada sektöre örnek teşkil eden projeleriyle adını duyuran Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor.

Özellikle sıfır ve birinci el konutlar için avantajlı olan kampanya kapsamında 15 yıla varan vade ile ilk 12 ay ödemesiz, aylık yüzde 0.64 faizle kredi imkanı sunulacak. Hem ev almak isteyenlere hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven ve moral olan kampanya Sur Yapı’nın tüm projelerinde kullanılabilecek. 

Kampanya dahilinde kişi başına verilecek kredi miktarı İstanbul projelerinde azami 750 bin TL olarak. Yüzde 20 indirimle satışa sunulan dairelerde yüzde 20 peşinat uygulanacak ve 80’lik kısma ise 180 aya varan yüzde 0.64 vade oranıyla kredi kullandırılıp, ilk 12 ay taksit ödememe imkanı sunulacak. 

Antalya Projesi’nde ise kişi başına verilecek kredi miktarı...