06 / 05 / 2024

Altan Erkekli ev borcu

Altan Erkekli ev borcu

Oyuncu Ali Erkazan, Borçlarımı düşünmekten uyuyamıyorum' diyen Altan Erkekli'ye destek verdi. Erkazan, Erkekli'nin ev borcu olduğunu doğruladı.

Altan Elmas: Konutta stoklar azalıyor!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleştirilen "Girişimci Buluşmaları"nın bu ayki konuğ Altan Elmas oldu. Altan Elmas, konut stoklarının azaldığını ev alacak olanların dikkat etmesini söyledi...

Altan Elmas: Ev alacaklar elini çabuk tutsun!  

Konut stoklarının azalmasıyla ev fiyatlarının artacağını söyleyen Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas el almayı düşünen vatandaşların ellerini çabuk tutması gerektiğini söyledi. 

Altan Elmas: Ev almak için doğru zaman!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, konutta stokların eridiğini ifade ederel İstanbul'da son 15 yılda 1 buçuk milyon konut üretildiğini dile getirdi.

Ali Erkazan: Altan Erkekli'nin ev borcu var!

Oyuncu Ali Erkazan, Borçlarımı düşünmekten uyuyamıyorum' diyen Altan Erkekli'ye destek verdi. Erkazan, Erkekli'nin ev borcu olduğunu doğruladı.

Altan Erkekli: 1 milyon dolarlık evimin borcunu ödüyorum!

Bulunduğu projelerde kısıtlı bütçeler aldığını söyleyen oyuncu Altan Erkekli, 1 milyon dolarlık evinin borcunu ödediğini söyledi. Erkekli, ''Tek evim var, başka hiçbir şeyim de yok zaten'' diye konuştu.

Ev almanın en avantajlı dönemi!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sektörüyle ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. Maliyetlerdeki artışların konut fiyatlarına yansıyacağını söyleyen Elmas, ''Ev almanın en avantajlı dönemini yaşıyoruz” dedi.

Ev fiyatları 6 ay sonra yükselecek!

Kampanyaya 16 projesiyle katılan KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Türkiye'de ev fiyatlarının 6 ay sonra yükseleceğini söyledi. 

Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar Çubuklu Vadi Evleri'nden ev aldı!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti kiracı olarak oturdukları Beykoz'daki Çubuklu Vadi Evleri'nden 2.5 milyon dolara villa satın aldı. Çift yeni evine Haziran'da taşınmayı planlıyor.

Kağıthane ve Sultanbeyli'den ev alan 5 sene sonra kazanmış olacak!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Sur Yapı'nın patronu Altan Elmas'a göre Avrupa yakasında Kağıthane ile Anadolu yakasında Sultanbeyli'den bugün ev alan 5 sene sonra kazanmış olacak.

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Şişli Belediyesi’ne ait Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi, Tarık Akan, Rutkay Aziz, Zeynep Oral, Hıfzı Topuz, Altan Erkekli gibi isimlerin katıldığı törenle hizmete açıldı...

Engin Altan Düzyatan Londra'dan 300 bin sterline ev aldı!

Engin Altan Düzyatan, anne olmak için gün sayan Neslişah Alkoçlar'a büyük bir jest yaptı. Ünlü oyuncu, eşine Londra'dan 300 bin sterline daire aldı.

Altan Elmas: İstanbul'da alt ve orta gelirliler için ev üretilmiyor!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, İstanbul’da arsa arzının sınırlı olması ve mevcut arsalardan çok yüksek bedellerin talep edilmesi nedeniyle ulaşılabilir fiyatla ev yapılamadığını söyledi.

Altan Elmas: Cebinde nakiti olmayanı ev sahibi yapıyoruz!

SUR YAPI, yatırımlarıyla 3 milyar liralık değer oluşturdu. Sur Yapı'nın Patronu Altan Elmas ve ekibi, tüm gelir gruplarına hitap eden konut ve ofis seçenekleri sunuyor. Elmas, "Cebinde nakiti olmayanları da ev sahibi yapıyoruz" diyor.

Altan Erkekli ev borcu Haberi

Altan Erkekli ev borcu

Oyuncu Ali Erkazan, Borçlarımı düşünmekten uyuyamıyorum' diyen Altan Erkekli'ye destek verdi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Erkazan, ''Altan'ın evi vardı. Evini satmıştır, başka ev almıştır. Borçlanmıştır'' diye konuştu.

Oyuncu Erkazan, şu açıklamalarda bulundu: ''Altan Erkekli benim arkadaşım değil, yoldaşımdır... Altan'ın evi vardı. Evini satmıştır, başka ev almıştır. Borçlanmıştır. Borcu olan insanın gözüne uyku girmez zaten.

Geçenlerde bir sıkıştım. Sağolsun bana 5 bin lira ateş etti. Hala borcum var ona. Şimdi 5 bin TL'yi neden istedim merak ediyorsunuz dimi? Sosyal ihtiyaçlar... Evinin kirasını ödeyemiyorsun.

Biz çok para kazanmadık ki... Çoğu işi bedavaya yaptık zaten. Benimle ilgili ' bölüm başı 50 bin alıyor' haberleri duydunuz mu? Demek ki Altan da almıyor ki, çocuğun yüzüne uyku girmiyormuş...''
 

Altan Erkekli: 1 milyon dolarlık evimin...