18 / 05 / 2024

Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Timur Şahin, Erkan Işıldar, İbrahim Yüce tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu.

Seçimden sonra gayrimenkul sahipliği ve servet vergisi kapıda! Elektrik, doğalgaz, köprü ve otoyol da zamlanacak!

31 Mart seçimlerinden sonraki ekonomi yönü ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Şenol Babuşcu, gayrimenkul ve servet vergisinin kapıda olduğunu söyledi. Peki seçimden sonra hangi zamlar bekleniyor? İşte ayrıntılar...

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 960 bin TL sermaye bedeli ile Altay Keskin tarafından kuruldu.

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Eles Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Üretim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eles Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Üretim Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Bilal Gül, Mohammet Mesut Kabiri ve Muhammet Zilgey ortaklığında kuruldu.

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

Cnl Gayrimenkul Yapı Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Cnl Gayrimenkul Yapı Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Atalay Canlıoğlu tarafından kuruldu.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde üretim maliyetleri düşürülmeli!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, son zamanlarda gündemden düşmeyen gayrimenkul sektöründe kalıcı çözüm için üretim maliyetlerinin düşürülmesi gerektiğini kaydetti.

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Altay tarafından kuruldu.

Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Timur Şahin, Erkan Işıldar, İbrahim Yüce tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket yurt içinde ve yurt dışında  her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri yapar,  kendi hesabına arazi ve arsalar alır bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar,  proje ve onarım işleri yapar, resmi ve özel kurum ve kuruluşların açtığı ihalelere iştirak eder. İş hanları, konutlar, alışveriş merkezleri,  oteller, yat limanları,otoparklar,  hastaneler, turistik ve sportif tesisler inşa etmek, her türlü taşeron hizmetinde bulunmak,mevzuatın izni çerçevesinde her türlü tarihi eser ve vakıf binalarının tamir, bakım, röleve, restorasyon, aydınlatma, restitüsyon projeleri, sokak sağlıklaştırma,...