29 / 04 / 2024

Altay Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok

Altay Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok

Altay Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok, Torbalı Belediyesi tarafından Pancar beldesinde spor imarlı 105 dönümlük arazinin kulübe tahsis edildiğini belirterek, ''İzmir'de yeni stat arayışları var. Burasının çok uygun olduğunu düşünüyoruz'' dedi

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

İBB Başkanı İmamoğlu: Ataköy-İkitelli metro hattı Mart 2024’te hizmete açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 5 ilçeden geçecek 13,4 kilometrelik hat boyunca 12 istasyona uğrayıp, tek yönde 35 bin yolcu taşıyacak Ataköy-İkitelli metro hattının Mart 2024’te hizmete gireceğini duyurdu. 

Ekonomistler pazarlık masasına oturmadan asgari ücret rakamı veren Sendika Başkanı'na ateş püskürdü

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işçiyi temsil eden Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın açlık sınırını, asgari ücrette kırmızı çizgi olarak belirtmesi üzerine ekonomistlerden ve sosyal medyadan tepki yağdı.

Emekli promosyon rakamları mı değişiyor? Genel başkan açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Ergün, "Promosyonu, emekli olan kişiler için bir sorun yumağı olmaktan çıkarıp yüzleri gülümsetecek ve bütçesine az da olsa katkı sağlayacak bir düzeye çekmek lazım” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu Kemerburgaz tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray başkan adaylarının gayrimenkul planları!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

Altay Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok Haberi

Altay Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok


     Hızlıok, kulüp binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, bir süredir kulübe kazandırmak için çalışma yürüttükleri Torbalı ilçesine bağlı Pancar beldesindeki üzerinde bir saha mevcut olan spor imarlı arazinin, belediye meclisinin kararıyla 29 yıllığına kullanım hakkının Altay Kulübü'ne devredildiğini söyledi. 

     Belediyeyle kullanım hakkı sözleşmesinin gelecek hafta imzalanacağını, araziyle ilgili planlama çalışmalarına başlayacaklarını belirten Hızlıok, arazinin tren istasyonu ve otoyol projelerinin yakınında olduğunu, spor tesisi yapımı için çok uygun bir konumda olduğunu dile getirdi. 

     

     -Destek talebi- 

     

     Arazide açacakları proje yarışmasıyla 15 bin kişilik bir stadyum, Altay Koleji ve bir spor kompleksi oluşturmayı hedeflediklerini belirten Hızlıok, ancak projenin maliyetinin kulübün gücünü aşacağın devlet ve yerel yönetimlerin desteğini beklediklerini ifade etti. 

   ...