29 / 07 / 2024

altay stadı nerede

altay stadı nerede

Altınordu Kulübü Başkanı Özkan: "Fuarın dörtte birine Altay ve Altınordu için 22 bin 222 kişilik, 7 gün 24 saat yaşayan modern bir stadyum yapılabilir" dedi.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Altay Alsancak Stadı için geri sayım!

İzmir'de yapımı devam eden Altay Alsancak Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, altyapı ile ilgili önemli projelerden bahsetti. 

İzmir Alsancak Stadı 2018'de açılacak!

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ekmekçioğlu, tesisin 2018-19 sezonunda kapılarını açacağının müjdesini verdi.

İzmir Altay Alsancak Stadı için geri sayım başladı!

Yeni Altay Alsancak Stadı’nın yapımı için geri sayım başlarken, Altaylı taraftarlar proje üzerindeki isteklerini Başkan Özgür Ekmekçioğlu’na iletti.

Alsancak Stadı arazisinin imar planı işlendi!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Altay 1914 Taraftarlar Derneği'nin Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde düzenlediği taraftar gecesinde Alsancak Stadı konusunda camiaya müjde verdi.

Altay, Alsancak Stadı için yardım istedi!

Altay Başkanı Cihangir Marmara, kulübü ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'dan, "2 milyonTL gelirden olduk." diyerek Alsancak Stadı konusunda yardım istedi.

Alsancak Stadı için seferberlik!

İzmir’de yaşanan stat sorunu yüzünden iç saha maçlarını çevre il ve ilçelerde oynamak zorunda kalan İzmir kulüplerinin sıkıntısı doruğa çıkarken Altay Başkanı Aslan Savaşan, Alsancak Stadı için seferberlik ilan etti.

Beşiktaş, Sivasspor maçını Yenikent'te oynayacak! Yenikent ASAŞ Stadı nerede?

Beşiktaş'ın, Sivasspor maçını oynamayı planladığı Ankara Yenikent ASAŞ Stadı, Türkiye'nin en modern statları arasında bulunuyor. Yenikent ASAŞ Stadı, şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Altay Alsancak Stadı için dava açtı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı.

Altay Spor Kulübü, Alsancak Stadı için dava açtı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı...

Alsancak Stadı'nın boşaltılması kararına karşı dava açıldı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı

Alsancak Stadı'nın boşaltılması kararı için iptal davası açıldı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı.

altay stadı nerede Haberi

altay stadı nerede

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir'de Kültürpark fuar alanının 4'te birlik bölümüne Altay ve Altınordu kulüpleri için bir stat yapılabileceğini bildirdi.


Özkan, yaptığı açıklamada, kendisine ait bir stadı olmayan kulübün profesyonel olamayacağını savundu.


Avrupa'da bir çok ülkede statların şehir içinde olduğunu kaydeden Özkan, İzmir'de Göztepe için Üçkuyular iskelesi karşısındaki alana, Karşıyaka için de Karşıyaka Spor Salonu'nun yanındaki araziye stat yapılabileceğini kaydetti.


İzmir'de Gaziemir'de yeni bir fuar alanının yapıldığını hatırlatan Özkan, şunları kaydetti:


"Zaten fuar Gaziemir'e taşınıyor. Mevcut Kültürpark'taki fuarın dörtte birine Altay ve Altınordu için 22 bin 222 kişilik, 7 gün 24 saat yaşayan modern bir stadyum yapılabilir. Fuar ne kadardır? Google Earth'ten ölçüyorum. 300 metre yarıçaplı bir daire, yaklaşık 300 dönüm yapıyor, 50 dönümü bu stada yeter. Bu stat öyle bir...