04 / 05 / 2024

Alternarif Otelcilik Eğitmenlik

Alternarif Otelcilik Eğitmenlik

Alternarif Otelcilik Eğitmenlik Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Öztürk ve Remzi Sinan Seran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Fozil Ataev tarafından kuruldu.

ABD'de özel sektörde istihdam aralık ayında beklentileri aştı!

Turizm-otelcilik, eğitim ve sağlık hizmetleri sektörlerinin istihdam artışını sürüklediği kaydedildi.

Gold Business Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Business Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Keskin ve Tuğçe Çelik tarafından kuruldu.

Era Suit Otelcilik Turizm Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Suit Otelcilik Turizm Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Aslan tarafından kuruldu.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Lujo Hotel'den Pina Adası açıklaması!

Serkoç Otelcilik’e ait Lujo Hotel Bodrum, atıl halde olan ve kaderine terk edilmiş Pina Yarımadasını 20 yıllığına kiraladı...

Yarsuvat Turizm, Anavarza Otelcilik'e devredildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yarsuvat Turizm A.Ş.'nin Anavarza Otelcilik A.Ş.'ye devir süreci hakkında açıklama yaptı...

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abou Mayla E.H Elıe, Roy Baalbaky, Sandı Abou Haydar ve Sinan Borak ortaklığında kuruldu.

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Selcen Başpınar ve Gökmen Başpınar ortaklığıyla kuruldu.

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Bentu Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bentu Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Barışık tarafından kuruldu. 

Alternarif Otelcilik Eğitmenlik Haberi

Alternarif Otelcilik Eğitmenlik

Alternarif Otelcilik Eğitmenlik Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Öztürk ve Remzi Sinan Seran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 20 Mart'ta kurulan Alternarif Otelcilik Eğitmenlik Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü restoran cafe lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar işletir kiralar kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alternarif Otelcilik Eğitmenlik Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Şemsitap Sokak,...