07 / 07 / 2024

Alternatif Turizmin Geliştirilmesi için neler yapılmalı

Alternatif Turizmin Geliştirilmesi için neler yapılmalı

Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün proje yürütücüsü olduğu, "Zonguldak ilinde Alternatif Turizmin Geliştirilmesi ve Farkındalık Yaratılması ve Hizmet Sunanların Eğitimi" projesinin açılış etkinliği gerçekleştirildi...

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

İSTEB-BEZE işbirliği kapsamında, tüketicinin bilinçlendirilmesi; çağdaş, şeffaf ve güvenilir emlakçılık standartlarının geliştirilmesi ve bu konularda kamuoyu oluşturulmasına ilişkin çalışmalar gerçekleştirilecek.

Türkiye ile Venezuella Arasındaki Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması' onaylandı!

Türkiye ile Bolivarcı Venezuella Cumhuriyeti arasında 17 Mayıs 2018'de imzalanan Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması'nın her iki ülkedeki onay süreci tamamlandı.

Özbekistan'dan konut alana vize muafiyeti!

Turizmin geliştirilmesi için  yönelik son dönemde önemli kararlar alan Özbekistan, 1 Şubat itibarıyla 45 ülkenin vatandaşına 30 günlük vize muafiyeti, 76 ülkenin vatandaşına da sadeleştirilmiş vize imkanı tanıyacak. 

Aydın Alptekin: Raylı sistemi geliştirmek gerekiyor!

Alptekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Alptekin son 15 yılda Türkiye’nin dünyada çok güçlendiğini belirterek, ucuz ulaşım için raylı sistemin geliştirilmesi gerektiğini söyledi. 

Sanayinin geliştirilmesine ilişkin tasarı onaylandı!

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Kanun Tasarısı!

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümleri görüşmeleri mecliste sürüyor..

TAV, Yanbu Havalimanı'nı geliştirip ve işletecek!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'ın Yanbu şehrinde bulunan havalimanının geliştirilmesi ve işletmesi için anlaştı

Ankara'da kentsel dönüşüm geliştirilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, okul önlerinde bulunan yıpranmış hız kesicilerin onarılması, gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşümün geliştirilmesi için çalışma yapılması, yaşlı vatandaşlar arasında kanser taraması yapacak ekiplerin oluşturulması gibi bir dizi karar aldı.

Antakya Mobilyacılığının Geliştirilmesi Projesi 7.3 milyon Avro yatırımla hayata geçiyor!

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından desteklenen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı'nda yer alan Antakya Mobilyacılığını Geliştirme Projesi, 7.3 milyon Avro yatırımla gerçekleştiriliyor.

Samsun'daki 650 yıllık ahşap camii restore ediliyor!

Samsun'da turizmin geliştirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar, varlıkları bugüne kadar bilinmeyen tarihi mirasları da ortaya çıkarıyor. Gizemli tarihi caminin, ayakta kalabilmiş olması insanı hayrete düşürüyor.

Vedat Demiröz: Gayrimenkul sektörünü geliştireceğiz!

Ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul sektörünün geliştirilmesi için ne gerekiyorsa yapacağını söyleyen Vedat Demiröz, “Damga Vergisi ve Mütekabiliyet Yasası gibi konularda yeni düzenlemelerle sektörü daha dinamik hale getireceğiz” dedi.

Tatvan'da turizm geliştiriliyor!

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (Tatvan TSO) Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, ilçede turizmin gelişmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

GEKA 2015 yılında destek vereceği projeleri açıkladı!

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) Alternatif Turizm, Üretim ve Ticaret Altyapısının Geliştirilmesi ile Yenilenebilir Enerji alanlarında ilan ettiği 2015 yılı Proje Teklif Çağrısı'nda değerlendirme süreci sona erdi.

Alternatif Turizmin Geliştirilmesi için neler yapılmalı Haberi

Alternatif Turizmin Geliştirilmesi için neler yapılmalı



ZONGULDAK (ANAYURT) BEÜ Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün proje yürütücüsü olduğu, "Zonguldak ilinde Alternatif Turizmin Geliştirilmesi ve Farkındalık Yaratılması ve Hizmet Sunanların Eğitimi" projesinin açılış etkinliği gerçekleştirildi. 


Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2014 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında desteklenen projenin 27 Haziran 2014 tarihinde, Bakacakkadı beldesinde bulunan 100.Yıl Atatürk Hizmet Köyünde yapılan açılış etkinliğinde projenin tanıtımı da gerçekleştirildi. Proje yürütücüsü BEÜ Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm  Başkanı Doç. Dr. Zuhal Kunduracılar proje hakkında genel bilgi...