07 / 05 / 2024

Altı İnşaat ulaşım

Altı İnşaat ulaşım

Altı İnşaat Elektrik Metal Kimya ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Tuzla'da kuruldu.

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Uzmanı uyardı: Altın alırken dikkat! Kar yapayım derken zarar etmeyin!

Seçimlerin ardından dolardaki gerileme yatırımcıyı en güvenli liman kabul edilen altına yönlendirdi. Yatırımcı kuyumcuda gram altın bulmakta zorlanırken, finans danışmanı Tugay Tarakçı altın yatırımı yapacaklara tavsiyede bulundu.

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Altında bomba rakamlar! Gram altın rekora adım adım ilerliyor! 20 Şubat 2024 altın fiyatları

Ons altın bugün 2023 dolar seviyesine devam ederek yükselişe geçti. Kapalıçarşı'da altın fiyatları rekora adım adım ilerlerken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 20 Şubat 2024 altın fiyatları.

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım  ve tam, Ata altın ne kadar? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 2024 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Altın ve gümüşte doğru zamanı açıkladı! Sert yükseliş geliyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, euro, altın ve gümüş almayı bekleyenler için uygun zamanı paylaştı. İşte altın piyasasını bekleyen tüm gelişmeler...

2024'te hangi yatırım aracı kazandıracak? Altın mı, gümüş mü?

2024'te yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan altın ve gümüşte hangisinin daha çok kazandıracağı merak ediliyor. 

Altında yükseliş hızla devam ediyor! Altının ons fiyatı tüm zamanların rekor seviyesinde

Altın fiyatlarında artış devam ederken, haftanın son işlem gününde de yeni altın zirve seviyelere geldi. Buna göre altının ons fiyatı üç ayın, gram altın ise tüm zamanların en yüksek seviyesini yakladı. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş son dakika uyardı! Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın rekor kırmaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılında beklediği ekonomik süreçleri anlattı. Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı geldi. İşte son dakika detayları...

Altı İnşaat ulaşım Haberi

Altı İnşaat ulaşım

Altı İnşaat Elektrik Metal Kimya ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Tuzla'da kuruldu. 


Altı İnşaat Elektrik Metal Kimya ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü inşaat hizmetlerini  yapmak.inşaat sektörüne ait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı ihalelere istirak etmek. yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. Yapı malzemelerinin yurt içi ve yurt dışı ithalat ve ihracat işlerini yapmak,yurt içi donanım ve pazarlama işlerini yürütmek. 2.  Şirket her türlü lojistik hizmetlerini yapmak.lojistik hizmetleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,yurt içi lojistik hizmetlerini yapmak,evdev eve taşımacılık işlerini yürütmek,yurt dışı lojistik hizmetlerini yapmak. 3. Şirket her türlü metal ve A metal  malzemelerinin alım ve satımını...