17 / 06 / 2024

Altıeylül gençlik merkezi

Altıeylül gençlik merkezi

Altıeylül Belediyesi, Konakpınar Mahallesi’nde bulunan tarihi ilkokul ve ortaokulu restore ettiriyor.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Ahlat Gençlik Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Açılış törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Ankara Akyurt'ta gençlik merkezi inşa ediliyor! 

Akyurt Belediyesinin 2020 yılında başlanacağını açıkladığı projelerinden biri olan gençlik merkezi ve yüzme havuzu inşaatının projesine ait çizimler ortaya çıktı...

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Hadim Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya'nın Hadim ilçesinde yapılmasına devam edilen Hadim Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşılıyor.

Cizre Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Cizre'de geçen yıl yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşılıyor. Merkezin 2020 yılı başında hizmete açılması planlanıyor.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Poyraz Cami Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Büyükçekmece Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Bakan Kasapoğlu, 'Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışıyla hunharlığa, vahşiliğe ve insafsızlığa karşı sevginin merhametin adaletin ve kötülüğe karşı dik duruşunun mesajını veriyoruz.'

Altıeylül gençlik merkezi Haberi

Altıeylül gençlik merkezi


Altıeylül Belediyesi, Konakpınar Mahallesi’nde bulunan tarihi ilkokul ve ortaokulu restore ettiriyor. Altıeylül ilçesi sınırları içerisinde bulunan tarihi yapının 1910 yılında yöreye gelen göçmenler tarafından 1936 yılında tek katlı tuğladan inşa edilip yakın tarihe kadar eğitim amaçlı kullanıldığı bilinmekte. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Konakpınar Mahallesindeki tarihi yapıda incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Kafaoğlu, “Tarihi yapıya zarar vermeden birebir aynı olarak restorasyonunu, belediyemiz tarafından en kısa zamanda yapacağız. Beş dönüm arazinin içerisinde bulunan iki tarihi binamız Gençlik Merkezi olarak hizmet verirken bahçesi de, sporcuların kamp yeri olarak kullanılacak” dedi. Binanın içinde iki adet çok amaçlı salon, yönetici ve personel odaları yanı sıra yedi adet yatak odası da...