17 / 06 / 2024

Altıeylül yeni gençlik merkezi

Altıeylül yeni gençlik merkezi

Altıeylül Belediyesi, Konakpınar Mahallesi’nde bulunan tarihi ilkokul ve ortaokulu restore ettiriyor.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Eylül’de sona erecek başvurular için açılan kadrolar ve başvuru şartları belli oldu.

BİM'de cep telefonu 7 bin 999 TL'ye, robot süpürge 4 bin 799 TL'ye düştü! BİM 1 Eylül yeni ay online indirimli katalog

BİM 1 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Migros’ta yeni ‘Aldım Bitti’ ürünleri! Migros 20 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros marketler her hafta pek çok üründe indirimli fiyatları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta Migros indirimli ürünlere ek olarak yeni ‘Aldım Bitti’ başlığı altında aktüel ürünler yayınladı. İşte Migros Aldım Bitti 20 Eylül 2022 fiyat listesi..

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül  parsellerinin değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri...

Balıkesir Altıeylül'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 2. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 15 milyon 672 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül projesinde yer alan 726 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 570 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa 570 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 506 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa'da 506 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Altıeylül yeni gençlik merkezi Haberi

Altıeylül yeni gençlik merkezi


Altıeylül Belediyesi, Konakpınar Mahallesi’nde bulunan tarihi ilkokul ve ortaokulu restore ettiriyor. Altıeylül ilçesi sınırları içerisinde bulunan tarihi yapının 1910 yılında yöreye gelen göçmenler tarafından 1936 yılında tek katlı tuğladan inşa edilip yakın tarihe kadar eğitim amaçlı kullanıldığı bilinmekte. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Konakpınar Mahallesindeki tarihi yapıda incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Kafaoğlu, “Tarihi yapıya zarar vermeden birebir aynı olarak restorasyonunu, belediyemiz tarafından en kısa zamanda yapacağız. Beş dönüm arazinin içerisinde bulunan iki tarihi binamız Gençlik Merkezi olarak hizmet verirken bahçesi de, sporcuların kamp yeri olarak kullanılacak” dedi. Binanın içinde iki adet çok amaçlı salon, yönetici ve personel odaları yanı sıra yedi adet yatak odası da...