30 / 04 / 2024

Altın Boynuz Haliç

Altın Boynuz Haliç

Eminönü ile Eyüp arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak tramvay hattının yapımına başlanıyor. Haliç tramvay hattı projesinin ihale tarihi 25 Mayıs 2016 olarak belirlendi.

Altın Boynuz Haliç belgesel oldu!

Altın Boynuz olarak da bilinen Haliç’in öyküsü belgesel filmle anlatıldı. Eyüp Belediyesi tarafından çekilen “Bir Masal Denizi: Haliç” belgeselinde, Haliç’in ilk çağlardan bugüne olan öyküsü anlatılıyor.

Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! İslam Memiş 2500 lira deyip tarih verdi

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın fiyatları diğer emtialarda olduğu gibi küresel gelişmelerden etkileniyor. Son olarak Ortadoğu'daki savaş hali altın fiyatlarını etkiledi. İslam Memiş, gram altının 2500 lira olacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Altının 6 ay sonraki hali! Analistler açıkladı!

Altında son durum ne? Altın 6 ay sonra ne kadar olacak? İşte analistlerden altın yorumu!

Analistler altının 5 ay sonraki halini açıkladı! İşte detaylar!

Altın ne kadar olacak sorusu vatandaşların kafasını kurcalamaya devam ediyor. İşte analistlerin yaptığı yorumlarla altının 5 ay sonraki hali!

Altında şok gelişme! 65 TL değerinde altın kuyumcularda satılmaya başladı! Herkes bu altının peşinde

Altın fiyatları hız kesmeden artarken boyutu da giderek küçülüyor. Gram, yarım derken şimdi de yarım gramın onda biri piyasalara çıktı. Herkes, kuyumcularda satılmaya başlayan bu altının peşine düştü. Peki gram altının en küçük hali olan 0,05 gram altın ne kadar?

Katar Haliç'e de ortak oldu! 

Türkiye ile Katar arasında, Katar’ın İstanbul Haliç Altın Boynuz Projesi’ne yatırım yapmasına ilişkin bir anlaşma imzalandı. Fettah Tamince'nin ihalesini kazandığı projede yat limanı ve otel yatırımları yapılacak. 

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi kuruldu!

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Bülbül tarafından kuruldu.

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

MövenPick Hotel yatırımlara devam ediyor!

Osmanlı sultanlarının sandal sefası ve yürüyüş yaptığı Altın Boynuz Haliç’i turizme kazandırmayı hedefleyen Mövenpick Hotel, bölgeye turist çekmek için harekete geçti. Hedef, Afrikalı ve Ortadoğulu zengin işadamları...

Haliç Tersanesi’ne beton santrali açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında 'Haliç Tersanesi’ne beton santralı' adı altında yayınlanan haberler üzerine Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırım Şirketi açıklama yaptı.

Haliç Altın Boynuz Turizm'den Haliç Tersanesi açıklaması!

Son günlerde basında çıkan “Haliç tersanesine beton santrali yapıldığına” dair haberlerle ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırımları Şirketi açıklama yaptı.

Altın Boynuz Ayvansaray otel projesi 2016'da açılacak!

Altın Boynuz Turizm'in İstanbul Fatih'e bağlı Ayvansaray'da inşaatına devam ettiği 5 yıldızlı otel projesi 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılacak. Yenileme alanında yapılan otel projesi 132 odalı olacak...

1984 yılında Haliç üzerinde köprüye gerek kalmayacakmış!

1984 yılında Haliç'in iki yakası bir araya gelmek üzereymiş. Tarihi Altın Boynuz üzerinde pislikten oluşan adacıkların birleşme yolunda çoğaldıkları görülmeye başlanmış. Büyük para ihtiyaç duyulduğu gerekçesiyle Haliç, aynı durumdaymış.

Altın Boynuz Haliç belgesel oldu!

Altın Boynuz olarak da bilinen Haliç’in öyküsü belgesel filmle anlatıldı. Eyüp Belediyesi tarafından çekilen “Bir Masal Denizi: Haliç” belgeselinde, Haliç’in ilk çağlardan bugüne olan öyküsü anlatılıyor.

Altın Boynuz Haliç Haberi

Altın Boynuz Haliç

Altın Boynuz Haliç'e tramvay geliyor. Sahil şeridinden geçerek Eminönü ile Eyüp arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak tramvay hattının yapımına başlanıyor. Proje çalışmaları biten hattın ÇED süreci başladı. Saatte 10 bin 500 yolcu taşıyacak olan yeni hat, Tarihi Yarımada ve Haliç çevresindeki tarihi yapıları trafiğe takılmadan izleme keyfi sunacak. Eminönü'nden başlayacak olan seferler Küçük Pazar, Cibali, Fener, Balat, Ayvansaray, Feshane, Eyüp Sultan, Silahtarağa duraklarından geçecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı tarafından yapılacak olan 13 kilometre uzunluğundaki raylı sistem, Alibeyköy Otogarı'na kadar uzanacak. 2019'da hizmete girecek hattın ihalesi 25 Mayıs'ta yapılacak.