05 / 05 / 2024

Altında şok gelişme! 65 TL değerinde altın kuyumcularda satılmaya başladı! Herkes bu altının peşinde

Altında şok gelişme! 65 TL değerinde altın kuyumcularda satılmaya başladı! Herkes bu altının peşinde

Altın fiyatları hız kesmeden artarken boyutu da giderek küçülüyor. Gram, yarım derken şimdi de yarım gramın onda biri piyasalara çıktı. Herkes, kuyumcularda satılmaya başlayan bu altının peşine düştü. Peki gram altının en küçük hali olan 0,05 gram altın ne kadar?



Şerife Aydın

Altına ulaşmak her geçen gün daha da uzaklaşıyor. Altın fiyatları  Rusya Ukrayna arasındaki gerilimler, Çin'deki Kovid 19 salgının yükselmesi gibi etkenler altın fiyasası üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Altın fiyatları gittikçe yükselirken alım gücü de o kadar düşüyor. Öte yandan altın fiyatlarının yükselmesi ile altın boyutu da o kadar küçülmeye başladı. Son dakika haberine göre gram altının yarısının yarısı piyasaya çıktı. Peki 0,05 gram altın ne kadar?

Altın fiyatları gittikçe yükselirken uzmanlardan mayıs ayında fırtına kopacağına dair bilgi geldi. Altının gram fiyatının 1450 liraya yükseleceğini söyleyen Uzman İsim İslam Memiş, nisan ayında alım zamanı diyerek gram altının yaz aylarında yüseklişe geçeceğini söyledi.  

Altında şok gelişme! 65 TL değerinde altın kuyumcularda satılmaya başladı! Herkes bu altının peşinde

Yaz aylarının gelmesi ile düğün sezonu da açılıyor. Düğün için takı almak isteyenler veya yatırım için altın fiyatlarını yakından takip edenlere son dakika haberi geldi... Altın piyasasına yeni boyut eklendi, yarım gramın onda biri satışa çıktı. Peki Yarım gramın onda biri yani 0,05 gram ne kadar? 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön