19 / 05 / 2024

gramın yarısı ne kadar

gramın yarısı ne kadar

Altın fiyatları hız kesmeden artarken boyutu da giderek küçülüyor. Gram, yarım derken şimdi de yarım gramın onda biri piyasalara çıktı. Herkes, kuyumcularda satılmaya başlayan bu altının peşine düştü. Peki gram altının en küçük hali olan 0,05 gram altın ne kadar?

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları doların değer kaybetmesi ver Fed tarafından gelen faiz indirimlerine devam edileceğine yönelik sinyallerin etkisiyle rekor kırdı. Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğini yönelik beklentilerin etkisiylr yükslişte. Bugün  Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın ne kadar oldu? 22 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geldi! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları 30 Aralık 2023!

Gündemden düşmeyen altın fiyatları, rekordan rekora koşmaya devam ediyor. İşte Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları 30 Aralık 2023...

Altın rekora doymuyor! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, rekordan rekora koşuyor. Haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları.

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

gramın yarısı ne kadar Haberi

gramın yarısı ne kadar

Altına ulaşmak her geçen gün daha da uzaklaşıyor. Altın fiyatları  Rusya Ukrayna arasındaki gerilimler, Çin'deki Kovid 19 salgının yükselmesi gibi etkenler altın fiyasası üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Altın fiyatları gittikçe yükselirken alım gücü de o kadar düşüyor. Öte yandan altın fiyatlarının yükselmesi ile altın boyutu da o kadar küçülmeye başladı. Son dakika haberine göre gram altının yarısının yarısı piyasaya çıktı. Peki 0,05 gram altın ne kadar?

Altın fiyatları gittikçe yükselirken uzmanlardan mayıs ayında fırtına kopacağına dair bilgi geldi. Altının gram fiyatının 1450 liraya yükseleceğini söyleyen Uzman İsim İslam Memiş, nisan ayında alım zamanı diyerek gram altının yaz aylarında yüseklişe geçeceğini söyledi.  

Yaz aylarının gelmesi ile düğün sezonu da açılıyor. Düğün için takı almak isteyenler veya...