26 / 05 / 2024

gramın yarısının yarısı ne kadar

gramın yarısının yarısı ne kadar

Altın fiyatları hız kesmeden artarken boyutu da giderek küçülüyor. Gram, yarım derken şimdi de yarım gramın onda biri piyasalara çıktı. Herkes, kuyumcularda satılmaya başlayan bu altının peşine düştü. Peki gram altının en küçük hali olan 0,05 gram altın ne kadar?

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları doların değer kaybetmesi ver Fed tarafından gelen faiz indirimlerine devam edileceğine yönelik sinyallerin etkisiyle rekor kırdı. Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, tam altın bugün ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Ons altın bugün 2025 dolardan işlem görüyor. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğini yönelik beklentilerin etkisiylr yükslişte. Bugün  Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın ne kadar oldu? 22 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 15 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.  Yatırımcılar güncel son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatlar ne kadar? Gram altın bugün kaç lira? 15 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Ocak Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları 11 Ocak Perşembe günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 11 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım altın, tam altında son dakika! İşte 7 Ocak 2024 canlı altın fiyatları!

Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 7 Ocak 2024 canlı altın fiyatları...

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

gramın yarısının yarısı ne kadar Haberi

gramın yarısının yarısı ne kadar

Altına ulaşmak her geçen gün daha da uzaklaşıyor. Altın fiyatları  Rusya Ukrayna arasındaki gerilimler, Çin'deki Kovid 19 salgının yükselmesi gibi etkenler altın fiyasası üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Altın fiyatları gittikçe yükselirken alım gücü de o kadar düşüyor. Öte yandan altın fiyatlarının yükselmesi ile altın boyutu da o kadar küçülmeye başladı. Son dakika haberine göre gram altının yarısının yarısı piyasaya çıktı. Peki 0,05 gram altın ne kadar?

Altın fiyatları gittikçe yükselirken uzmanlardan mayıs ayında fırtına kopacağına dair bilgi geldi. Altının gram fiyatının 1450 liraya yükseleceğini söyleyen Uzman İsim İslam Memiş, nisan ayında alım zamanı diyerek gram altının yaz aylarında yüseklişe geçeceğini söyledi.  

Yaz aylarının gelmesi ile düğün sezonu da açılıyor. Düğün için takı almak isteyenler veya...