22 / 07 / 2024

altın bugün ne kadar 4 haziran 2022

altın bugün ne kadar 4 haziran 2022

Yatırımcıların gözdesi olan altın fiyatlarında fırtına değil kasırga geliyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte kalem kalem altın fiyatları 4 Haziran 2022...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 24 ayar gram altın ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Ons tarafından esen ters rüzgar altın fiyatlarının gerilemesine neden oldu. 24 ayar gram altın ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? Canlı altın fiyatları...

Kapalıçarşı canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 19 Temmuz Cuma altın fiyatları!

Son günlerde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Peki  Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçen altın, haftayı yükselişle kapattı. Hafta sonunun ilk gününde ise altın fiyatlarının güne nasıl başladığı merak ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar?

Altın kritik eşikte! Rekora koşuyor! Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor?

Altın kritik eşikte. ABD enflasyon rakamları sonrası yükselişe geçen altın bugün 2407 dolar oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor? 12 Temmuz 2024 altın fiyatları..

Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatlarında ivme yukarı yönlü oldu. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 altın fiyatları!

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken yeni güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki  yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları.

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

Altın fiyatları FED faiz kararına odakladın. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Harem altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? 11 Haziran 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları fırladı! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran altın fiyatları

5 Haziran Çarşamba günü altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Dün atağa geçen altını gramı bugün 2500 liraya ulaştı. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları canlı: Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altının ons fiyatı 2415 dolara gerilerken, gram altın fiyatı bugün 2525 lira oldu. Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? 22 Mayıs kuyumcu altın fiyatları.

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Kuyumcu altın fiyatları canlı! Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs 2024 altın fiyatları

17 Mayıs 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs altın fiyatları.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

altın bugün ne kadar 4 haziran 2022 Haberi

altın bugün ne kadar 4 haziran 2022

Haftanın son gününde yükselişe geçen altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Analistlerimn yaptığı açıklamalara göre, Altın fiyatlarında fırtına değil kasırga gelmesi bekleniyor. 

Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte kalem kalem altın fiyatları 4 Haziran 2022...

Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte kalem kalem altın fiyatları 4 Haziran 2022...


GRAM ALTIN BUGÜN KAÇ TL?


Alış fiyatı: 978,38 lira
Satış fiyatı: 991,20 lira


ÇEYREK ALTIN NE KADAR 4 HAZİRAN 2022? 

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.601 lira
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.619 lira

Eski çeyrek alış fiyatı: 1.573 lira
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.601 lira 

YARIM ALTIN FİYATLARI 4 HAZİRAN 2022!


Yeni yarım alış fiyatı: 3,201 lira
Yeni yarım satış fiyatı: 3,239 lira
Eski yarım...