02 / 05 / 2024

altın çocuk

altın çocuk

Bakırköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını basın toplantısı ile açıklayan Sanayici ve İşadamı olan Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu ile ilgili merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Çocuk altın künye fiyatları ne kadar? Çocuk altın künye fiyatları kaç TL? Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çocuklar için en değerli hediyeler arasında yer alan çocuk altın künye fiyatları merak ediliyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için olan bu künyelerin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İşte Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi.

Çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik fiyatı kaç TL? Atasay 10 Ocak 2023 fiyat listesi 

Bebeklere en çok yakışan takılar arasında yer alan altın çocuk bileklik fiyatları merak ediliyor.  Peki Çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik fiyatı kaç TL? Atasay 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Kız çocukları için alınabilecek en değerli hediyeler arasında yer alan altın çocuk küpelerinin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

Çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim! Büyük fırsat başladı! 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi

Bebeklere en çok yakışan takılar arasında yer alan altın çocuk bileklik fiyatlarını araştırıyor. Sembolgold'ta çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim başladı. Peki çocuk altın bileklik fiyatı ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Altınçizgi kampanya başlattı! Çocuk altın bilekliklerde dev indirim! 10 Kasım 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Herkesin merakla beklediği Altınçizgi kampanya günleri başladı. Çocuk bileklik almak isteyenler için dev indirim fırsatı sizleri bekliyor. Peki çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik kaç lira? İşte 10 Kasım Altınçizgi çocuk altın bileklik fiyat listesi.

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatları kaç TL? Sembolgold altın çocuk küpe fiyat listesi

Altın küpeler, kız cocukları için alınabilecek en güzel ve anlamlı hediyeler arasında yer alıyor. Peki altın çocuk küpe fiyatları ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatları kaç lira? 7 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Çocuk altın bilekliklerde yüzde 20'ye varan indirim fırsatı! Atasay çocuk altın bileklik 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Çocuğunuza veya hediye olarak başka bir çocuğa altın bileklik almak isteyenler altın çocuk bileklik fiyatlarını araştırıyor. Atasay'da çocuk altın bilekliklerde yüzde 20'ye varan indirim başladı. Peki çocuk altın bileklikler ne kadar? İşte Atasay çocuk altın bileklik fiyat listesi 31 EKim 2022.

Çocuk altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim! Çılgın kampanya! Gülaylar altın 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında tüm çocuk altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim fırsatı başladı. Çılgın kampanya niteliğinde olan bu küpeler çok uygun fiyata satılıyor. Peki çocuk altın küpe fiyatları ne kadar? Çocuk altın küpe fiyatları kaç TL? İşte Gülaylar altın 17 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın Hayat 4 'te 164 bin liraya 3+1! Yeni proje!

Altın Hayat 4 'te minimum fiyat 164 bin lira olarak belirlendi. Tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlanan projede fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları ve otopark yer alıyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran satılık !

Çankaya Sinpaş Altın Oran satılık konutların fiyatları 223 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Çankaya Altın Oran Evleri fiyat listesi!

Çankaya Altın Oran Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 223 bin TL'den başlıyor. Çankaya Altın Oran Evleri'nde 1. etap teslimleri 2014 yılı Ağustos ayında, 2. etap teslimleri 2014 yılı Aralık ayında yapılıyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran satılık daire fiyatları!

Sinpaş GYO girişimi ile Ankara 'da hayata geçirilen Çankaya Sinpaş Altın Oran satılık daire fiyatları 1+1 daireler için 223 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

altın çocuk Haberi

altın çocuk

Ali Fatinoğlu

1987 yılında Fatinoğlu Holding'in temellerini atan iki kardeşten biri olan Ali Fatinoğlu, yerel seçime yaklaşık 8 ay kala bugün yapılan bir basın toplantısı ile Bakırköy Belediye Başlanlığı için aday adaylığını açıkladı.


Ali Fatinoğlu kimdir?

Sanayici ve İşadamı olarak tanınan Ali Fatinoğlu, 1962 İstanbul doğumlu. İlkokul ve ortaokulu Ataköy Muhittin Üstündağ okulunda okudu. Bakırköy Lisesi'ni bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Daha sonra ise yüksek lisansı İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde yaptı.


Fatinoğlu'nun ilk iş deneyimi, Teftiş Kurulu sınavını kazanarak Anadolu Bankası’nda Mali Tahlil ve Ekonomik Araştırmalar biriminde uzman yardımcısı olarak çalışmak oldu. İkinci işi ise, Bedrettin Dalan'ın belediye başkanlığı döneminde Hamidiye Suları başta olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işletmeleri oldu.


1 Haziran 1988 tarihinde  İGDAŞ, Deniz Otobüsleri, Metro, Halk Ekmekler, Asfalt...