22 / 07 / 2024

altın düşüyor mu

altın düşüyor mu

Bu hafta içinde hızla yükselen altın fiyatları haftanın son işlem günü olan cuma günü düşmeye başladı. Ons fiyatı dün 1713 dolardan işlem görürken bugün kötü haber geldi, ons altın 1695 dolar oldu. Elinde altın olanlar acil bakın, işte 8 Ekim 2022 son dakika güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen tepetaklak oldu! Elinde 1 gram bile altını olan yas tutuyor! Bu rakamlar ortalığı karıştıracak

Altının ons fiyatı bugün üst üste altıncı işlem gününde de  düşüş trendine devam ediyor. Altın fiyatları resmen tepetaklak oldu. Elinde 1 gram bile altını olan yas tutuyor. Bu rakamlar ortalığı karıştıracak. İşte altında son dakika...

Altın için şok tahmin! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları neredeyse tüm varlık sınıflarından daha zayıf bir performans gösteriyor. Uzmanlar altınla ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu...

Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi?

Pandemi sürecinde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları altüst oldu. Yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü altın için 2021 yılında rüzgar tersten esiyor. Peki altın fiyatları yeniden yükselecek mi? Altın almalı mı satmalı mı?

Çalıştıkça emekli maaşı düşüyor mu? Toplam prim gününe göre yeni maaşlar tek tek hesaplandı! 

Emekli aylığı bağlanırken 2000 öncesi, 2000 – 2008 arası ve 2008 sonrası dönemin kurallarına göre ayrı ayrı hesaplamalar gerçekleştiriliyor. Peki Çalıştıkça emekli maaşı düşüyor mu? İşte o son dakika maaş hesabı....

Altın düştü! Düğünü olanlar Kapalıçarşı'ya koştu! 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL? 1 Temmuz altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2332 dolar olurken gram altın 2486 TL'ye geriledi. Rakamları görenler ise Kapalıçarşı'ya akın etti. Peki 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL oldu? 1 Temmuz 2024 güncel altın bilezik fiyatları.

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? 12 Haziran 2024 altın fiyatları.

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarının düşmesiyle yatırımcılar altına yönelmeye başladı. Bu kapsamda çeyrek, gremse altın yanından hamit altını da tercih ediyor. Yatırımcıların büyük ilgi duyduğu hamit altın ise kuyumcularda zır bulunan altınlardan biri. Peki Hamit altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Konutta fiyatlar dolar bazlı düşüyor! Şimdi ev almak için doğru zaman mı?

'Şimdi ev almak için doğru zaman mı? Konut fiyatları düşüyor mu?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Borsa ve Eurobond Yatırımcısı 32,8 bin takipçili Zengin Muallim isimli kullanıcı, konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Konut fiyatları düşüyor, yalancı bahar bitti!

Konut satışları ve üretiminde düşüş yaşanırken, fiyatlarda da düşüş beklentisi artıyor.  Ev sahipleri fiyatları indirmeme konusunda dirençli davransa da piyasadaki eğilim düşüş yönünde. Peki fiyatlar gerçekten düşüyor mu? Herkesin merak ettiği o soruya çarpıcı bir yanıt geldi.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Fed faiz kararı öncesi altın düşüşte! Nefesler tutuldu! 31 Ocak 2024 altın fiyatları!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Konut fiyatları düşüyor mu? Yükseliyor mu?

Konut Fiyat Endeksi Kasım 2023'te aylık bazda yüzde 1,9 ve yıllık bazda ise yüzde 82,8 artış kaydetti. Peki konut fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu? İşte ayrıntılar...

altın düşüyor mu Haberi

altın düşüyor mu

Altın fiyatları son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları 8 Ekim 2022 sabahına düşüşle başladı. Bu hafta içinde hıza yükselen altın, gündemde yerini alırken bugün resmen altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü.  

Dün ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması, altın fiyatlarının yönünü etkiledi. Veriler açıklandıkktan sonra altın için kötü haber geldi. Ons altın bugün tekrar 1700 doların altına geriledi ve 1695 dolardan işlem görüyor.

Altın yatırımcıları altın fiyatları son durumu merak ederken; '' altın fiyatları bugün ne kadar, altın düştü mü? altın fiyatları kaç lira? '' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

 Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları 8 Ekim 2022…
 

GRAM...