07 / 05 / 2024

altın emlak yatırım günleri

altın emlak yatırım günleri

Gayrimenkul yatırımcıların farklı alternatiflere yöneldiğini vurgulayan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Konut fiyatlarındaki artışların enflasyonun altında seyretmesi ile yatırımcılar artık arsa ve arazi yatırımlarını tercih ediyorlar." dedi.

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'nu çıldırtan altın sorusu: Yatırım için hangi altın, nereden alınmalı? 

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırmaya başladı. Altın yatırımcıları hangi altının nereden alınacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Ekonomist Tunç Şatıroğlu'na takipçileri tarafından sorulan soru ve gelen yorumlar ekonomisti adeta çileden çıkarttı. İşte o soru ve yorumlar...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı! Ne altın, ne dolar, ne de gümüş...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program hakkındaki yazısında yer verdiği borsa ve dolar uyarısı ve 2024'ün önemli yatırım aracına dair açıklaması dikkat çekti. İşte detaylar...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermayen bedeli ile Mohsem Baradaranırdmousa tarafından kuruldu.

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

altın emlak yatırım günleri Haberi

altın emlak yatırım günleri

Büyük şehirlerdeki arsa maliyetlerinin artması, piyasada gerileyen talep, mevcut stok nedeni ile fiyatların düşeceği beklentileri yatırımcıları gayrimenkulde farklı alternatiflere yöneltiyor.

7 ilde hareketlik sürüyor

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Konut fiyatlarındaki artışların enflasyonun altında seyretmesi ile yatırımcılar artık arsa ve arazi yatırımlarını tercih ediyorlar. Mega projelerin oluşturduğu potansiyel de yatırımcıların ilgisini bu yöne çekiyor. Son dönemde özellikle İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Yalova, Kocaeli, Kırklareli, Bursa ve Balıkesir bu hareketten en çok etkilenen iller olarak öne çıkıyor. ” dedi.

Yatırımlarımın hızla yükseldiği bu bölgelere “Altın Daire” olarak adlandırdıklarını belirten Özelmacıklı “Altın Daire, Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprüleri ile başladı ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile de tamamlanacak. Bu bölgede gayrimenkul fiyatları sektör ortalamasının çok üstünde artış gösterecek. Yabancılar da bu tür...