30 / 04 / 2024

altın fiyatları 11 eylül

altın fiyatları 11 eylül

Altın fiyatları haftanın son gününde de pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Yükselmeye başlayan altın fiyatları yatırımcılarında yüzünü güldürdü. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın tam altın fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Ocak Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları 11 Ocak Perşembe günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 11 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar panikledi! Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde  aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları.

Altın çakıldı! Altını olanlar dikkat! 1 çeyrek altın bugün ne kadar? 11 Kasım 2023 Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları adeta çakıldı. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe imza atan altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarını araştyırıyor. Peki 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 11 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları, 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü de takip ediliyor.  Altının ons fiyatı 1.911 dolardan işlem görüyor. Öte yandan, Kapalıçarşı fiyatları, altın piyasasında gram altın 1.661 lira’de seyrederken, cumhuriyet altını ise 11.214 lira oldu.

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları değer kaybetti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları...

Altını olan hemen buraya baksın! Gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 11 Temmuz 2023 altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın ikinci işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, 11 Temmuz altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 11 Temmuz 2023 alış satış altın fiyatları...

11 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın yükseldi mi? Çeyrek altın cumhuriyet altını bugün ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.474,02 liradan satılıyor. 11 Haziran 2023 yani haftanın yedinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 11 Haziran altın fiyatları!

Altında fren patladı! Gram altın fırladı! Kuyumcuya gitmeden bu rakamlara hemen bakın! 11 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, hafta sonunun ikinci gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altında fren patladı. Gram altın fırladı! Kuyumcuya gitmeden bu rakamlara hemen bakın! 11 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 11 Nisan Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta rekordan rekora yükselen altın fiyatları bu hafta aşağı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 11 Nisan Salı altın fiyatları.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 20 Mart Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Son dakika altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıktı. Altın bilezik fiyatları da aldığı destekle resmen fırladı. Peki altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 20 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

altın fiyatları 11 eylül Haberi

altın fiyatları 11 eylül

Altın fiyatları haftanın son gününde de pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Yükselmeye başlayan altın fiyatları yatırımcılarında yüzünü güldürüyor. 

Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın tam altın fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU 11 EYLÜL 2022?

Alış fiyatı: 1.010,52 TL
Satış fiyatı: 1.021,75 TL

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.655 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.671 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.645 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.665 TL 

YARIM ALTIN KAÇ LİRA?

Yeni yarım alış fiyatı: 3.301 TL
Yeni yarım satış fiyatı: 3.341 TL
Eski yarım alış fiyatı: 3.291 TL
Eski yarım satış fiyatı: 3.336TL

TAM ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?,

Yeni tam alış fiyatı: 6.601 TL
Yeni tam satış fiyatı: 6.667 TL
Eski tam alış fiyatı: 6.591 TL
Eski...