04 / 10 / 2024

altın fiyatları ne olacak son dakika yorum

altın fiyatları ne olacak son dakika yorum

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yukarı yönlü başladı. Altın fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar hemen; altın fiyatları yükseliyor mu? Altın fiyatları ne olur? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Peki altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar...

Son dakika altın fiyatları! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 2 Ekim 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alım satımı yapmak isteyenler ve yatırımcılar merakla güncel altın fiyatlarını araştırıp takip ediyor. Peki, gram altın, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç lira? İşte 2 Ekim 2024 altın alış satış fiyatları...

Canlı altın fiyatları! Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? 28 Eylül 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları canlı ve güncel rakamlar yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ons altın 2658 dolardan işlem görüyor. Peki   Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? 28 Eylül 2024 altın fiyatları.

Altın uçmadı resmen fırladı! Gram, çeyrek, Ata altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk iş gününe yükselişle başladı. Gram altın fiyatı 2860 liraya yükseldi. Peki çeyrek altın fiyatı, yarım altın, tam altın fiyatı kaç lira? 16 Eylül 2024 altın fiyatları. 

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında 1 gram altını bile olan yaşadı! 12 Eylül gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta inişli çıkışlı hamleleriyle dikkatleri üzerine çeken altın, yeni haftada yukarı yönü hareket ediyor. 12 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu? Gram ve çeyrek altın kaç lira? 

Altında ibreler yeşile döndü! Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Gram altın fiyatı bugün 2826 TL'ye yükseldi. Peki  Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Altında geri vites! Çeyrek altın fiyatları ne kadar? Yarım ve tam altın kaç TL? 3 Eylül 2024 son dakika altın fiyatları

Ons altın fiyatı haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Ons altındaki düşüş yurt içi piyasalarda altın fiyatlarının gerilmesine neden oldu. Bugün altın fiyatları ne kadar? 3 Eylül 2024 altında son dakika gelişmesi.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 2 Eylül 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları güncel 

Altın fiyatları, doların güçlenmesi ile düşüşe geçti. Ons altın 2503 dolardan işlem görürken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. 2 Eylül 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları güncel.

30 Ağustos Cuma canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, ata, gremse, atabeşli altın fiyatları ne kadar?

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyenler 30 Ağustos Cuma canlı altın fiyatları takip ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 

Altın uçmaya devam ediyor! Gram, çeyrek, gremse, atabeşli altın fiyatları ne kadar? 29 Ağustos canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yukarı yönü seyrini koruyor. ONS altın bugün 2519 dolar olurken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Gram, çeyrek, gremse, atabeşli altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Ağustos canlı altın fiyatları.

Gram altın canlı grafik! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 13 Ağustos 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Gram altın bugün 2695 liraya yükseldi. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın canlı grafik! 13 Ağustos 2024 altın fiyatları.

Elinde avucunda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 7 Ağustos 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 

Altının ons fiyatı bugün 2395 dolar olurken gram altın 2657 TL'ye yükseldi. Elinde avucunda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatı, yarım, tam ve gremse altın ne kadar oldu? 7 Ağustos 2024 altın fiyatları.. 

Kıyıda köşede 1 gram bile altını olanlar dikkat! 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Haftayı rekorla kapatan altın bugün de yükselmeye devam ediyor. 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Gram altın fiyatı kaç lira? Bugün çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

Fed'in faiz kararı sonrası altın fırladı! Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı.  Banka, faizleri değiştirmeyerek sabit tuttu. Kararın ardından altın fiyatları güne yükselişle başladı. Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları.

altın fiyatları ne olacak son dakika yorum Haberi

altın fiyatları ne olacak son dakika yorum

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Altın fiyatlarının ne olacağına yönelik bu haftanın en önemli verisi ABD tarım dışı istihdam verisi altın fiyatları üzerinde etkili olması bekleniyor. Biz Finansal Danışmanlık Kurucusu Özsoy, ons altın fiyatlarında 1766 dolar seviyesini kritik olduğunu belirtirken, bu seviyenin üzerinde kalınması halinde yükselişlerin hızlanabileceğini aktardı.

Altının ons fiyatı ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın şahin tondan uzak açıklamalarıyla yükselmeye başlarken; Ertesi gün ABD ekonomisinin şaşırtıcı daralmasıyla değer kazanımını hızlandırarak 3 haftanın zirvesine çıkarak Mart ayından bu yana en hızlı yükselişini gerçekleştirdi. Aylık olarak baktığımızda ons altın dört aydır art arda değer kaybediyor; yeni aya ve haftanın ilk işlem gününe 1758 dolara düşüşle başladı; sonra yukarı döndü.

Ons altın, yatırımcıların kötü büyüme verilerinin ardından doları güvenli liman...