23 / 07 / 2024

Altın Hesaplarından TL Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşüm Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

Altın Hesaplarından TL Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşüm Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31716 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 24 ayar gram altın ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Ons tarafından esen ters rüzgar altın fiyatlarının gerilemesine neden oldu. 24 ayar gram altın ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? Canlı altın fiyatları...

Çeyrek altın 5 bin TL olacak! İslam Memiş net tarihi verdi! Altın borcu olanlar aman dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından Sarrafiye grubu altınlarda beklentisini açıkladı. Çeyrek altın 5 bin TL olacak. Peki yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını ne kadar olacak?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün gram, çeyrek, yarım ve Ata altın fiyatı kaç TL?

Merkez Bankası merakla beklenen faiz karının dün açıkladı. Karar sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları araştırılıyor. Peki bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın fiyatı kaç TL?

Kapalıçarşı altın fiyatları: Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı, tam altın fiyatı kaç TL? 24 Haziran altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. ''Yatırımcılar  Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı, tam altın fiyatı ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 24 Haziran 2024 altın fiyatları...

Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç TL? Yarım altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Özellikle yatırımcılar ''Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç lira? Yarım altın ne kadar?'' sorularını merak ediyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları 18 Haziran 2024...

Gram altın kaç TL? 2 Haziran son dakika altın fiyatları buz kestirdi! Elinde altını olan ve altın alacaklar şimdi bakın!

Altın fiyatları hafta sonunu düşüşle geçirdi. Peki 2 Haziran 2024 altın fiyatları kaç TL? Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte 2 Haizran 2024 altın fiyatları...

'Gram altın 3 bin TL olacak' diyen İslam Memiş'ten elinde TL olanlara yeni uyarı geldi!

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalından yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Eline Türk lirası geçmiş yatırımcılara öneriler veren Finans Analisti İslam Memiş "Gram altın 3000 TL olacak" tahminini de tekrarladı.

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarının düşmesiyle yatırımcılar altına yönelmeye başladı. Bu kapsamda çeyrek, gremse altın yanından hamit altını da tercih ediyor. Yatırımcıların büyük ilgi duyduğu hamit altın ise kuyumcularda zır bulunan altınlardan biri. Peki Hamit altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 

Gümüş altını tahtından etti! İslam Memiş elinde gümüş olanlara sesledi! İşte gümüşün geleceği seviye!

Gümüş, 11 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Altını tahtından eden gümüş yatırımcıların ilgi odağı haline gelirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde gümüş olanlara seslenerek, yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı.

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Harem altın fiyatları: Ata lira ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyenler harem altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar, yatırım için Ata lira almaya başladı. Peki Ata altın ne kadar?  Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Altın Hesaplarından TL Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşüm Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Haberi

Altın Hesaplarından TL Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşüm Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31716 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

TEBLİĞ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasından:

ALTIN HESAPLARINDAN TÜRK LİRASI MEVDUAT VE KATILMA HESAPLARINA DÖNÜŞÜMÜN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (SAYI: 2021/16)’DE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ

(SAYI: 2022/2)

MADDE 1 – 29/12/2021 tarihli ve 31704 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/16)’in 1 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, yurt içi yerleşik gerçek ve tüzel kişilerin altın cinsinden mevduat ve katılım fonu hesaplarının Türk lirası vadeli mevduat ve katılma hesaplarına dönüşmesi halinde mevduat ve katılım fonu sahiplerine sağlanacak desteğe ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.”

MADDE 2 – Aynı Tebliğin...