02 / 10 / 2024

altın için açıklanan tarihler

altın için açıklanan tarihler

Altın kahini olarak bilinen finans analisti İslam Memiş altın için yeni tarih verdi. Peki altın yükselecek mi? Altın için açıklanan tarih ne zaman? İşte İslam Memiş'in açıklamaları...

İslam Memiş'ten FED'in faiz kararı sonrası gram altın için yeni açıklama geldi! 

Finans analisti İslam Memiş, para piyasaları için tarihi gün olduğunu söylediği  FED'in faiz kararından sonra açıklamalar yaparak, ons ve gram altını yorumladı. İşte İslam Memiş’in o açıklamaları..

Altını olanlar ya da altın almak isteyenler dikkat! Rekor kıran altın için İslam Memiş’ten yeni açıklama geldi!

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın yukarı yönlü hareketini sürdürdü ve 2 bin 807 TL'ye yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gram altın için İslam Memiş’ten de yeni açıklama geldi.

İslam Memiş’ten gram altın için 18 Eylül 2024 uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de gram altın için 18 Eylül 2024 uyarısı yaptı. İşte Finans Analisti İslam Memiş’in o açıklamaları…

Rekor üstüne rekor kıran altın için İslam Memiş'ten ters köşe! Altın almak isteyenler dikkat! Düşüşü bekleyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son zamanlarsa rekor üstüne rekor kıran altın için yatırımcıları ters köşe edecek açıklama geldi. Peki altın fiyatları ne kadar olacak? Altın alalım mı, bekleyelim mi?

Piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altın için tarih verdi: Resmen zirveyi gördü! Gram altını olan şimdi baksın! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve gram altında 3 bin TL ile üzeri için resmen tarih verdi. İşte detaylar...

Altın yatırımcısına soğuk duş! Altını bilen adam İslam Memiş gram altın için kara haberi verdi! Tam tamına kadar olacak!

Altın yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcısına kötü haber verdi. Fed faiz kararının dün açıklanmasının ardından bugünden itibaren gram altın için beklentisini açıkladı.

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten gram altın için yeni uyarı!

Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu akşamki kritik Fed'in faiz kararı öncesi yatırımcıların gözdesi gram altın ve dolar için uyarılar yaptı.

İslam Memiş'ten bir inip bir çıkan gram altın için yeni uyarı geldi! Bu tarihe dikkat!

Yaptığı her açıklama olay olan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, geçen hafta ABD'den gelen verilerden sonra dalgalanan altın ve para piyasaları için 16 Temmuz 2024 ve sonrası için uyardı. 

'2 şeye dikkat edin' diyerek uyaran Altının Efendisi İslam Memiş gram altın için resmen yeni rakam verdi!

Ağzından çıkacak her cümle yatırımcılar tarafından merakla beklenen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verilerinden sonra gram altın için resmen yeni rakam verdi.

İslam Memiş'ten altın için son dakika uyarısı geldi: Aman dikkat, yalnızca 2 gününüz kaldı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de 'bayram tatilindeki' altın ve borsayla ilgili değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş açıklamasında altın ve gümüş için kar satışı öngörüsünden bulunurken perşembe gününü işaret ederek önemli uyarılar yaptı.

'18 gün sonra başlıyor' diyen İslam Memiş gram altın için beklediği sıçramaları açıkladı! 

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Finans analisti İslam Memiş, gram altında haziran ayı sonrası için rakam verdi ve rekor tahminini paylaştı. 

İslam Memiş, gram altın için son dakika tarihi ve rakamı verdi! Altın alacaklara 'Bu fırsatı kaçırmayın' uyarısı! 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için son dakika tarihi verdi ve 3 bin 500 TL'yi işaret etti. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

İslam Memiş'ten yatırımcının göz bebeği gram altın için yeni uyarı geldi! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın piyasasındaki dalgalı seyir ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın için destek seviyelerini duyurdu. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

altın için açıklanan tarihler Haberi

altın için açıklanan tarihler

Yurt içinde dolar/TL kuru ve altın hareketliliği sürerken küresel piyasalarda da yükseliş sürüyor. Fed’in enflasyonla kararlı bir biçimde mücadele edeceği ve faiz artırım sürecine sıkı biçimde devam edeceği açıklamalarına rağmen dolar endeksi değerlendi. 

Açıklanan resmi rakamlara göre, buna bağlı olarak yükselişine devam eden ons altın da 1.850 üzerinde tutunmayı başardı. 

Ünlü ekonomist İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları..

Piyasa kahini olarak bilinen İslam Memiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması beklenen yeni ekonomi paketleriyle yatırımcının ''Döviz ve enflasyonun gerilemesi vatandaşın cebine yansıyacak mı?'' sorusuna da yanıt verdi. İslam Memiş verdiği yanıtta ''Bunun cevabı Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Maliye ayağında'' dedi.

ALTINDA PLAN DEĞİŞTİ 

Açıklanan resmi rakamlara göre, gram...