26 / 07 / 2024

altın kampanyası hangi projede

altın kampanyası hangi projede

Emlak sektöründe bir ilki oluşturan altın kampanyasıyla konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden projede aralık başından bu yana 1 kilo 722 gram altın hediye edildi...

Hangi yatırım aracı kazandırdı, hangisi kaybettirdi? Bu hafta borsa kazandırdı, döviz ve altın kaybettirdi...

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama olarak yüzde 0,83 değer kazanırken, altının gram fiyatı yüzde 0,27, avro/Türk Lirası ve dolar/Türk Lirası yüzde 0,05 değer kaybetti.

Gümüş mü, altın mı? En çok hangi yatırım aracı kazandıracak?

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran gümüş ve altın yine yatırımcıların odağında yer alıyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, gümüş mü? Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayacızı açıkladı.

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Bir yıl önce yapılan 100 bin TL’lik yatırım ne kadar oldu? Borsa, altın, dolar...

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da birçok yatırımcı uzun süredir zirvesinden geride olan hisselerde artış bekliyor. Bir yandan da hangi hisselere yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. İşte geçen yıl 100 bin TL'sini altın, borsa ve dolara yatıranlar ne kadar kazandı…   

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı? döviz mi? borsa mı?

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık oranda ortalama olarak yüzde 3,28, altının gram rakamı da yüzde 2,04, dolar/TL yüzde 1,31 değeri artarken, Euro/TL yüzde 0,01 değer kaybetmiş oldu. Mavi Giyim, en çok prim yapan hisse olarak kaydedildi. 

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Dolar mı, euro mu, borsa mı, altın mı?

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftalık oranda ortalama olaeak yüzde 0,31 değer kazanırken, Dolar/TL yüzde 0,01, uro/TL yüzde 0,13, altının gram fiyatı da yüzde 2,81 değer kaybettiği belirtildi.

Altın çakıldı! İslam Memiş açıkladı! Bu rakama kadar düşecek! Altın almak için hazır olun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşü değerlendirerek, hangi seviyeye kadar gerileyeceğini açıkladı ve yatırımcıları alım fırsatı konusunda uyardı.

22 ayar altın takı setleri yüzde 17 indirimle satılıyor! Bilezikçi 22 ayar altın takı seti fiyatları ne kadar?

Altın fiyatalrında düşüş devam ediyor.Altndaki düşüşü fırsat bilen yatırımcılar ve düğün hazırlığı yapanlar altın bilezik ve takı setlerinin fiyatlarını araştırıyor. Bilezikçi altın markasında, altın takı setlerinde yüzde 17 indirim kampanyası başladı. Peki Bilezikçi altın takı seti fiyatları ne kad

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsa mı? dolar mı? altın mı? 

İki haftadır düşüş gösteren altın, bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bu hafta altın, dolar, borsa ne kadar kazandırdı? Borsada en fazla primlenen hisse hangisi?

Altınçizgi burma halat altın zincir ne kadar? Bahar kampanyası başladı!1 Mayıs 2024 Altınçizgi fiyat listesi

Altınçizgi'de bahar kampanyası başladı. Son zamanların trendleri arasında yer alan halat burma zincirlerin fiyatları araştırılıyor. Peki burma halat altın zincir kolyeler ne kadar? Altınçizgi fiyat listesi...

altın kampanyası hangi projede Haberi

altın kampanyası hangi projede


BASIN Ekspres Yolu'nun prestijli projesi Cornerlife Güneşli 2013 yılını iddialı bir kampanya ile tamamlıyor. Emlak sektöründe bir ilki oluşturan altın kampanyasıyla konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden projede aralık başından bu yana 1 kilo 722 gram altın hediye edildi. Beyaz Înşaat-Keleş İnşaat ortaklığındaki projede yılın son kampanyası ile 80 kilo altın hediye edilmesi planlanıyor. 


Öte yandan Cornerlife Güneşli önemli bir avantajı da elinde tutuyor. Bölgede yeni ruhsatlı projelerde KDV yüzde 18 iken Cornerlife Güneşli yatırımcıları, projenin ruhsatı 2013 yılından önce alındığı için, yükselen KDV oranlarından etkilenmiyor. Cornerlife Güneşli'de uygulanan yüzde l'lik KDV oranı daire almak isteyenlere önemli bir avantaj sağlıyor. 


Sabah...