03 / 05 / 2024

Altın Kuleler Altındağ ev fiyatları

Altın Kuleler Altındağ ev fiyatları

Altın Kuleler Ankara fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişiyor. Kurumsal Yapı A.Ş.'nin inşa ettiği Altın Kuleler Altındağ projesinde 1+1 dairelerin tamamı satıldı...

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Metrekaresi 6 bin liranın altında olan konutlara talep çok!

Son 15 yılın en dinamik, en hızlı büyüyen sektörü olan emlak geliştirme sektöründe talep metrekaresi 6 bin liranın altında olan konutlarda yoğunlaşıyor..

Altındağ Belediyesi, Bosnalı başkanlara dönüşümü anlattı!

Altındağ Belediyesi, Bosna Hersek'ten gelen belediye başkanları heyetine kentsel dönüşüm tecrübelerini aktardı.

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm 1.etap imar planı değişikliği askıda!

Ankara Altındağ İlçesi, İskitler MİA Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı I.Etap I.Kısımda Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 28 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hazırlığı!

Türkiye’de kentsel dönüşümün acilen birçok yerde yapılması gerektiğini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hazırlığının başladığını belirtti.

Sinpaş Altın Kuleler'in örnek dairesine yoğun ilgi!

Altınoran’da inşa edilen Sinpaş Altın Kuleler, Ankara’ya sunduğu standart üstü yaşam ve örnek dairesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinpaş Altın Kuleler, sunduğu görkemli yaşam ile diğer projelerden ayrışıyor.

Maliye, konutlarını değerinin altında alanı, satanı çağıracak!

Maliye, konut kredileri ile tapudaki satış bedellerini karşılaştırıp konut alınıp satılan konutların değerinin altında gösterenleri tespit ediyor.

Altındağ'da kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında başlatılan yıkım çalışmalarına belediye ekiplerince devam ediliyor.

İzmir Kültürpark'ın tarihi tehdit altında!

İzmir'in en önemli kültürel ve doğal mirası olan Kültürpark'ın "revize" adı altında inşaat tekellerine teslim edileceğini belirten Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi Sözcüsü Tuncay Karaçorlu, fuar alanının tarihsel karakterinin tehdit altında olduğunu söyledi.

Altındağ Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Altındağ Belediyesi, 2005 yılından bu yana “Ankara’nın Teksas’ı” olarak bilinen Çinçin Mahallesi’nde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdi. Gecekonduları temizlenen, yolları açılan mahallede Altındağ Belediyesi tesislerinin de hizmete girmesiyle, bölge bambaşka bir görünüme kavuştu.

Ankara Altındağ'daki dönüşümde yıkım ekibine ateş açıldı!

Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamındaki gecekonduların yıkımı sırasında belediye ekiplerine ateş açıldı, metruk bina ateşe verildi.

Altındağ'ın köy yollarına 15 bin ton asfalt!

Gece demokrasi nöbetinde, gündüzleri ise görevinin başında çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yaz başında başladığı asfalt çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Veysel Tiryaki Altındağ’daki kentsel dönüşümü anlattı!

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye Altındağ’da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Altın Kuleler Altındağ ev fiyatları Haberi

Altın Kuleler Altındağ ev fiyatları


Altın Kuleler projesi Ankara Altındağ ilçesine bağlı Şükriye Mahallesi'nde yer alıyor. Altın Kuleler projesi Kurumsal Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirildi.


Altın Kuleler Ankara projesinde konutların alanları 98 metrekare ile 162 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Altın Kuleler'de 244 daire bulunuyor.



Altın Kuleler Ankara fiyatları!


Altın Kuleler Ankara projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verildi. 1+1'lerin satıldığı Altın Kuleler Ankara'da fiyatlar 250 bin liradan başlıyor.


17 bin metrekare alanda inşa edilen Altın Kuleler Ankara projesinde güneşlenme terası, fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor sahaları yer alıyor.



Adres : Şükriye Mah. Ses Sok. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi ve Ulucanlar Kültür Merkezi bitişiği No:1 Altındağ/Ankara



Tel : 0312 362...