01 / 05 / 2024

altın madeni ocak işletmesi

altın madeni ocak işletmesi

Koza Altın İşletmeleri AŞ. tarafından Adana Pozantı'da yapılacak Madeni Açık Ocak İşletmesi için 17 Ocak tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek...

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

23 yılda ne kadar altın üretimi gerçekleşti! Türkiye'de altın madenciliğinin ekonomiye katkısı nedir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Anagold Çöpler Altın Madeni'nde yığın liç alanının kayması sonucu yaşanan facia sonrasında, Türkiye'de sürdürülen metal madenciliği biçiminin çevresel etkilerinden ziyade ekonomiye olan katkısı da gündemde yerini aldı.

Fed faiz kararı öncesi altın düşüşte! Nefesler tutuldu! 31 Ocak 2024 altın fiyatları!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Altın yükselişte! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün 2 bin 66 TL oldu! 30 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 2 bin 66 lira oldu. Altın yatırımcıları dikkat, bugün çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Altın fiyatları haftaya düşüş ile başladı! 29 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüş ile başladığı belirtildi. Altının gram fiyatı 10.55 itibarı ile Foreks piyasalarda 2050 lira seviyesinde işlem gördü. Çeyrek altın 3 bin 353 liradan, cumhuriyet altını 13 bin 797 liradan satıldığı kaydedildi.

Gram, çeyrek, tam, yarım altında son dakika! İşte 28 Ocak 2024 kalem kalem altın fiyatları!

Altın fiyatları 28 Ocak Pazar yani haftanın son gününe değer kaybıyla başladı. Peki altın fiyatlarında son durum ne? işte kalem kalem 28 Ocak 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın 3 bin 387 TL oldu! 26 Ocak 2024 altın fiyatları

Altının ons fiyatı bugün dolar endeksi ve BAD tahvil verilerinin etkisiyle yükselişe geçti. Çeyrek altın haftanın son işlem gününde 3 bin 387 TL oldu. İşte 26 Ocak 2024 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğini yönelik beklentilerin etkisiylr yükslişte. Bugün  Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın ne kadar oldu? 22 Ocak 2024 altın fiyatları.

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

altın madeni ocak işletmesi Haberi

altın madeni ocak işletmesi
Koza Altın İşletmeleri AŞ. tarafından Adana Pozantı'da inşa edilecek Madeni Açık Ocak İşletmesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 9. Maddesi gereğince düzenlenen Halkın Katılım Toplantısı 17 Ocak tarihinde, saat 14.00'da, Kamışlı Köy Konağı'nda...