05 / 07 / 2024

Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri 2016

Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri 2016

oya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı.

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Uzmanlar açıkladı! Altın mı, gümüş mü, bakır mı?

Emtia piyasasında, Fed'in eylülde faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerden kaynaklanan olumlu fiyatlamalar ve arz endişeleriyle geçen ay artış eğilimi sürerken, altın, gümüş ve bakırdaki zirveler öne çıkmış oldu.

Altın mı dolar mı? Yatırımcıların gözde sorusunun yanıtı ünlü kripto fenomeninden geldi!

Pek çok kişi altın mı yoksa dolar mı alması gerektiğini araştırırken, merak edilen sorunun cevabı ünlü kripto fenomeninden geldi. Peki altın mı dolar mı? 

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Altın fiyatlarında ay sonu depremi! Kapalıçarşı altın fiyatları 31 Mayıs 2024! 1 gram altın kaç TL?

Altın fiyatları, mayıs ayının son işlem gününü yatay bir seyirle açtı. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? 1 gram altın kaç TL? İşte 31 Mayıs 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Altın mı, Chanel çanta mı, Zorlu Center’da ev mi, Bodrum’da yazlık mı? Hangisi çok kazandırıyor?

Ekonomideki belirsizlik devam ederken, altındaki yükseliş yatırımcıyı cezp ediyor. Yatırım uzmanı ve ekonomist Tolga Aykut, altının sanıldığı kadar çok kazandırmadığını belirterek, kaybetmeyen yatırım araçlarını açıkladı.

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsa mı? dolar mı? altın mı? 

İki haftadır düşüş gösteren altın, bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bu hafta altın, dolar, borsa ne kadar kazandırdı? Borsada en fazla primlenen hisse hangisi?

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Elinde parası olan yatırımcılar ''altın mı alalım, dolar mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ekonomist Mert Başaran ise hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı.

Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri 2016 Haberi

Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri 2016

Yapı sektörünün en büyük buluşma noktası Yapı Fuarı bu yıl 39’uncu kez kapılarını açtı. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Ortadoğu ve Avrasya’dan sektör temsilcilerini aynı çatı altında bir araya getiren Yapı Fuarı, 10 – 14 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Boya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı.


Boya sezonunu A Milli Futbol Takımı’na verdiği destekle açan DYO, Yapı Fuarı’na da standında düzenlediği eğlenceli futbol oyunu ile renk kattı. DYO, Yapı Fuarı kapsamında 'Altın Mıknatıs' adı altında düzenlenen amacına en uygun tasarlanmış stant yarışmasında 3.lük ödülüne layık görüldü.


Türkiye boya sektörünün öncü markası DYO, yapı sektörünün...