09 / 05 / 2024

Altın Orman iletişim

Altın Orman iletişim

İzmir Bornova'da 38 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Altın Orman'da ilk etap satışları başladı. Altın Orman'da konutların yüzde 80’i deniz manzarasına sahip..

Altın Orman fiyat!

Gordion tarafından inşa edilen Altın Orman'da ilk etap satışları başladı. Projede daireler 2020'de teslim edilmeye başlanacak..

Altın Orman nerede?

38 bin metrekare arsa alanı üzerinde 3 blokta toplam 1.215 konut ve 7 dükkandan meydana gelen İzmir Altın Orman projesinde ilk etap satışları başladı..

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları seçim sonrasında yükselişe geçti. Ons altın 1946 dolar olurken gram altın 1.400 TL'yi geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Bu hafta sert düşüşler yaşayan altın fiyatları seçim öncesi yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolara kadar yükselirken gram altın fiyatı da arttı. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Altını ve doları olanlar koşun! İslam Memiş açıkladı! Pazartesi bambaşka bir piyasaya uyanılacak! İşte detaylar!

Ünlü ekonomist İslam Memiş, Altın fiyatları seçim sonrasına dair nasıl bir şekil alacağını açıkladı. İşte detaylar!

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Bilezik borcu olanlara kötü haber! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları seçim öncesi hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1,500 TL'yi geçerken, altı bilezik fiyatları güze gibi fırladı.Bilezik borcu olanlara kötü haber geldi! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

İslam Memiş'ten altın tahmini! 'Seçim kadar' deyip uyardı

Rekor seviyelerden geri çekilen altın gram fiyatı için uzmanlardan dikkat çeken bir açıklama geldi. Gram altın fiyatı için yeni rakam ve tarih veren piyasa uzmanı İslam Memiş, "Mesajım oldukça net" diyerek altına yatırım yapmayı ve altın satmayı düşünenleri tavsiye verdi. İşte detaylar...

Altın Orman fiyat!

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de yükselecek projenin tüm detayları açıklandı. Peki Altın Orman projesi'nin fiyatı ne oldu? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Altın Orman nerede?

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek proje satışa sunuldu. Satışa sunulan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Altın Orman projesi nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek projenin tüm detayları belli oldu. Peki proje nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Altın Orman geliyor! Yeni proje!

19 senelik Kalamış Yapı imzasıyla inşa edilecek olan Altın Orman Projesi, 36 dönümlük arazide yükseliyor. Altın Orman projesi, 1 milyar 400 bin Türk Lirası yatırımla Uçan Yol’un hemen yanında konumlanıyor. 

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Ankaralı Gordion'dan İzmir'e Altın Orman!

Rotasını İzmir'e çeviren Ankara merkezli Gürtaş İnşaat/Gordion Group, 600 milyon liralık yatırımla Bornova Altındağ'a 'Altın Orman' kuruyor...

Gordion Altın Orman'da anahtar teslimi 2020'de!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde Gürtaş İnşaat’ın İzmir’de inşasına devam ettiği Gordion Altın Orman Bornova projesi, kısa sürede 400 dairelik satış rakamına ulaştı.

Altın Orman iletişim Haberi

Altın Orman iletişim

İzmir Bornova'da 38 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Altın Orman toplam 1.215 konuttan meydana geliyor. "İzmir'in zirvesinde, sonsuzluk her nefesinde!" sloganıyla tanıtılan Altın Orman projesinin toplam inşaat alanı ise 180 bin metrekare.

Gordion imzası hayata geçirilen projede konutların yanı sıra 7 adet dükkanın da yer aldığı toplam 422 metrekare ticari üniteye yer veriliyor. 3 blok halinde yükselen Altın Orman'da konutların yüzde 80’i deniz manzarasına sahip. 

Gordion Altın Orman'da 1+1, 2+1, 3+1 ve çok az sayıda 4+1 tip olmak üzere, katta ve kotda 56 adet garden daire seçenekleri yer alıyor. 

Gordion Altın Orman'da daire satışları toplam 9 etapta gerçekleşecek. Her etap 100 adet konuttan meydana gelecek. 

Altın Orman teslim
Altın Orman'da dairelerin 30 Ağustos 2020 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. İlk etap satışlarının başladığı...