29 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten altın tahmini! 'Seçim kadar' deyip uyardı

İslam Memiş'ten altın tahmini! 'Seçim kadar' deyip uyardı

Rekor seviyelerden geri çekilen altın gram fiyatı için uzmanlardan dikkat çeken bir açıklama geldi. Gram altın fiyatı için yeni rakam ve tarih veren piyasa uzmanı İslam Memiş, "Mesajım oldukça net" diyerek altına yatırım yapmayı ve altın satmayı düşünenleri tavsiye verdi. İşte detaylar...



Ons altın fiyatı rekora doğru giderken yurt içinde döviz kurunda yaşanan yükseliş gram altın fiyatını zirveye çıkardı. Hafta içinde oldukça dalgalı bir seyir izleyen altın gram fiyatı Ramazan Bayramı dolayısıyla kapalı olan piyasada 22 Nisan Cumartesi günü 1.237 lira seviyelerine düştü. Düşüşte ons altın fiyatının 2.000 doların altına gerilemesi etkili durumda. Kapalıçarşı serbest piyasasında çeyrek altın 2.023 TL, Cumhuriyet altını 9.080 TL ve 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 1.299 TL seviyelerinden satılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön