07 / 07 / 2024

altın satmak mantıklı mı

altın satmak mantıklı mı

Altın fiyatlarındaki hareketlilik hız kesmiyor. Yaptığı altın tahminleri ile sık sık gündem olan araştırmacı yazar Haluk Özdil, Eylül ve Ekim ayında gram altının yükseleceğine dikkat çekti. 

Galatasaray'ın son gayrimenkulü olan Florya Tesisleri satışına tepki! 70 milyon euro için satılması mantıklı değil!

Galatasaray'ın son gayrimenkulü olan Florya tesislerinin 70 milyon euroya satılacağı gündeme gelirken, Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden ve divan kurulu üyesi Turgay Kıran satışa tepki göstererek '70 milyon euro için satılması mantıklı değil!' dedi. 

Altın alış satış fiyatları: Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 3 Temmuz 2024 altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı rakamlar milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyenler 'Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL?' sorularını araştırıyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Beşi bir yerde ne kadar? 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL? 1 Temmuz altın fiyatları 

Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını yalından takip ediyor. Özellikle düğünü olanlar beşi bir yerde altın fiyatını merak ediyor. Peki 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL?

Elinde avucunda 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar oldu? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Elinde 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, Çeyrek, gremse, tam altın fiyatı!

Altının ons fiyatı güne 2301 dolardan başlarken 22 ayar gram altın 2374 lira oldu. Çeyrek altın, Ata altın fiyatı, gremse altın, tam altın bugün ne kadar? 27 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilimi tavan yaptıran uygulamada sona gelindi! Bu uygulama mantıklı mıydı?

2 yıldır kira bedellerinde uygulanan yüzde 25 kira sınırlaması uygulaması 1 Temmuz itibariyle kalkıyor. Peki bu uygulama mantıklı mıydı?

Gram ve çeyreği olanlar aman dikkat! Hayal kırıklığı yaratan altın neden yükselmiyor, elinde altın olan ne yapmalı?

Açıklanan rakamlara göre üç ayda yalnızca yüzde 3,8 prim yapabilen altın neden yükselmiyor? Elinde altın olanlar ne yapmalı? 

Bugün çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları düştü! 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları!

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Ons altın bugün 2310 dolar oldu. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat. 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları.

Ons altın 2 bin 319 dolar oldu! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün kaç TL?

Altının ons fiyatı bugün  yüzde 0,16 düşüşle 2 bin 319 dolar oldu. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL? 17 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? İşte o hesap! 

Gayrimenkul sektörü için getirilmesi planlanan yeni vergiler, konut yatırımının şu an mantıklı olup olmadığını gündeme getirdi. Peki krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? 

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? 12 Haziran 2024 altın fiyatları.

Fon almak mı mantıklı, altın almak mı? İşte yatırımcısına 5 yılda en çok kazandıran yatırım aracı!

Ellerindeki parayı değerlendirmek isteyenler vatandaşlar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor. Bunlardan biri de hisse senedi fonları.  Peki hisse senedi fonu almak mı mantıklı altın almak mı? 5 yıllık verilere göre çıkan sonuç...

Ev almak mı daha mantıklı, fon almak mı? 20 yılın en iyi getirili fonu bir evin değerini geçiyor! 

'Fon almak mı mantıklı, ev almak mı daha mantıklı?' sorusunun yanıtı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki nasıl hesaplanmalı? Nelere dikkat edilmeli? İşte o rakamlar... 

altın satmak mantıklı mı Haberi

altın satmak mantıklı mı

Milyonlarca yatırımcı ve altını olan vatandaş, son dakika altın fiyatlarını ve uzman isimlerin altınla ilgili açıklamalarını yakından takip ediyor. Altın fiyatlarındaki hareketlilik tam gaz devam ederken, tahminleri ile sık sık gündem olan araştırmacı yazar Haluk Özdil'den altına ilişkin bomba bir tahmin geldi. 

Ons altın ve dolar kurundaki hareketlenmeler sebebiyle 1020-1030 TL seviyelerinde olan gram altın gündemden düşmüyor. Araştırmacı yazar Haluk Özdil, gram altın için Eylül ve Ekim ayını işaret etti ve çarpıcı bir açıklamada bulundu. 

Peki altın düşecek mi, artacak mı? Gram altın yükselecek mi? İşte Haluk Özdil'in çarpıcı altın fiyatı açıklaması...

Kişisel Youtube kanalında altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerini paylaşan araştırmacı yazar Haluk Özdil, "Eylül ayında kıtlık ihtimali sonrası altın yükselecek. Dünyada ons altının artmasıyla Türkiye’de gram altında yükselecek. Rakam vermek...