04 / 10 / 2024

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik 20 Eylül 2019 valör tarihli altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yapacak.

Gram altın 3.000 TL sınırına dayandı! Kapalıçarşı'da yer yerinden oynadı! 24 Eylül 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde rekor yükseliş kaydetti. Gram altın 3 bin lira sınırına dayanırken yatırımcılar çeyrek altın, yarım altın, tam ve gremse altın gibi altın çeşitlerinin fiyatlarını araştırıyor. İşte 24 Eylül 2024 canlı altın fiyatları.

Fed'in faiz indiriminden sonra piyasalar hareketlendi! Altın, Dolar, Euro ve Bitcoin'de son durum...

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını 50 baz puan indirerek yüzde 4,75-5,00 aralığına çekmesi sonrası küresel piyasalarda hareketlilik yaşandığı kaydedildi. Faiz indirimi, yatırım araçlarının fiyatlarında belirgin değişikliklere yol açtı. Altın, dolar ve Bitcoin'de son durum ne oldu? 

Borsa, altın, dolar ve Euro mu? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Bu haftanın kazandıran yatırım araçları belli oldu. Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 1,71, altının gram fiyatı yüzde 0,33 ve dolar/TL yüzde 0,20 artarken, Euro/TL yüzde 0,82 azalış yaşadığı belirtildi.

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Borsa kaybettirdi, döviz ve altın kazandırdı!

Bu hafta yatırım araçlarından hangilerinin kazandırdığı ve kaybettirdiği belli oldu. Buna göre, Borsa İstanbul bu hafta yüzde 0,86 değer kaybederken, gram altın, Euro ve ABD Doları değer kazandığı belirtildi.

Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Yıl sonu beklentimiz belli, elimizdekilere sahip çıkalım! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalarda hemen hemen bütün yatırım araçlarının dar bant aralıklarına sıkıştığının altını çizdi ve son dakika bir gram altın uyarısı yaptı. İşte o açıklama...

Altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? 5 yılda hangisi ne kadar kazandırdı? 

Pek çok kişi hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiğini araştırırken, KapHaberleri de resmi sosyal medya hesabı üzerinden dolar, altın, konut ve borsadan örnek vererek, 5 yılda hangisinin ne kadar kazandırdığını açıkladı.

22 ayar 10 gram altın bilezik alış satış fiyatı hesaplandı! Aradaki fark şaşırttı! Bilezik alırken kandırılmayın!

Altın alış ve satış fiyatı farklılık gösteriyor. 24 ayar bir gram altın 2 bin 459 liradan alınırken, 2 bin 499 liradan satılıyor. Gram altında alış satış farkı 50 TL iken 22 ayar 10 gram altın bilezikte alış satış fiyatı ne kadar?  22 ayar 10 gram altın bilezik alış satış fiyatı hesaplandı!

Altını olanlar ve yatırımcılar şimdi bakın! Gram altın fiyatları bugün! Çeyrek altın ne kadar? son dakika rakamlar!

Altın fiyatları ons öncülüğünde düşüş kaydederken, gram altın fiyatları 2 bin 450 Türk Lirası'na geriledi. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatları kaç TL? İşte 30 Haziran Kapalıçarşı altın fiyatları...

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Gram altında her ay yeni rekor gelecek! İslam Memiş'ten şok eden açıklama: Şimdi altın almalı mı, satmalı mı? 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Temmuz itibarıyla altın fiyatlarında her ay yeni rekorun geleceğine dikkat çekti. İşte altını olanları ve yatırımcıları buz kestirecek o açıklama...

Bank of America' dan altın için yeni tahmin geldi! Tarih vererek duyurdu! 

Altın fiyatları gündemden düşmezken, ABD'li Bank of America'dan da yeni tahmin geldi. BofA ticari olmayan altın talebi ve Fed'in faiz indirimiyle altının ons fiyatının 12-18 ayda 3 bin dolara ulaşacağını açıkladı.

Bir yıl önce yapılan 100 bin TL’lik yatırım ne kadar oldu? Borsa, altın, dolar...

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da birçok yatırımcı uzun süredir zirvesinden geride olan hisselerde artış bekliyor. Bir yandan da hangi hisselere yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. İşte geçen yıl 100 bin TL'sini altın, borsa ve dolara yatıranlar ne kadar kazandı…   

Altın fiyatlarında bayram etkisi: Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 16 Haziran!

Yatırımcılar, altını olanlar ve altın almak isteyenler gram altın, çeyrek altın fiyatlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları 16 Haziran 2024...

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası Haberi

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası

Hazine ve Maliye Bakanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, sermaye piyasalarının gelişimine katkıda bulunulması, yurt içi tasarrufların artırılması, yatırımcı tabanının genişletilmesi ve finansman araçlarının çeşitlendirilmesi amacıyla başta emeklilik ve yatırım fonları olmak üzere kurumsal yatırımcılara yönelik 20 Eylül 2019 valör tarihli altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edilecek.

Anadolu Ajansı'ndaki habere göre; Söz konusu senetlerin ihracı Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası üyesi bankalara doğrudan satış yöntemiyle yapılacak.