26 / 05 / 2024

Altınanahtar Organizasyon Emlak adres

Altınanahtar Organizasyon Emlak adres

Altınanahtar Organizasyon Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Öncü tarafından kuruldu. 

Emlak ilanları için yeni düzenleme! Sosyal medya mercek altına alındı!

Ticaret Bakanlığı’nın son aylarda emlak ilanlarıyla ilgili düzenleme ve denetimleri sürerken, sosyal medya platformlarında paylaşılan ilanlar da mercek altına alındı.

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özmiş tarafından kuruldu.

Fahiş fiyatlar mercek altında! 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv, emlak ve diğer alanlarda yapılan denetimler sonucunda 400 milyon TL üzerinde idari para cezası kesildiğini duyurdu. Bakan Bolat, 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası uygulandığını aktardı.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı! Bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı... Milli Emlak tarafından bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın...

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Milli Emlak o ildeki 9 arsayı 11 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Arsa alacaklara fırsat! 

Kütahya ili, Altıntaş Milli Emlak Şefliği, Kütahya ilinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Arsa alacaklara fırsat!  İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Davut Tekdemir ve Tayfun Kahraman ortaklığında kuruldu.

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

Altınanahtar Organizasyon Emlak adres Haberi

Altınanahtar Organizasyon Emlak adres

Altınanahtar Organizasyon Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Öncü tarafından kuruldu. 

Altınanahtar Organizasyon Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Altınanahtar Organizasyon Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi adres: Erenköy Mah.Ethemefendi Cad. No:31/4...