27 / 04 / 2024

Altınbaş Holding inşaat sektörüne

Altınbaş Holding inşaat sektörüne

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine adım attı. Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje başlıyor.

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

İnşaat sektörü hareketlenecek, konut fiyatları artmaya devam edecek!

Ekonomide rasyonel politikaların öne çıkmaya başlaması ile beraber maliyet baskısı altında kalan inşaat sektörünün hareketlenebileceği ifade edildi. Fakat dolardaki yükselişle beraber ev fiyatlarının da artmaya devam edeceğinin altı çizildi.

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Altuntaş ve Cem Altuntaş ortaklığında kuruldu.

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sancaktepe'de Beyza Nur Altınbaş tarafından kuruldu.

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Altınbaş tarafından kuruldu.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altındağ tarafından kuruldu.

Altın Core İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Altın Core İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Ghashangpour Peıvast ve Vahıd Alınezhadan ortaklığında kuruldu.

Altınbaş Holding inşaat sektörüne Haberi

Altınbaş Holding inşaat sektörüne

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine girdi. 2017 yılında var olduğu sektörlerde 350 milyon dolarlık yatırım planıyla hareket eden ve 7 milyar TL ciroya sahip olan Altınbaş Holding'in yönetim kurulu başkanı Vakkas Altınbaş, grubun Maslak'taki ofis binası dışında konut işinde yer almadığını belirtiyor. 


Fakat konut sektörüne ilk adım üçüncü kuşaktan geldi. Üçüncü kuşaktan Orkun Altınbaş ve Serdar Altınbaş,  Göztepe'de Bağdat Caddesi ne yakın bir lokasyonda konut sektörüne ilişkin ilk adımı attılar. Vakkas Altınbaş, bu konuda şunları söylüyor: "Orkun ve Serdar Altınbaş'ın bu alanda güzel girişimleri var. Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje yapacaklar. Gelecek yıl nisan veya mayıs ayı gibi satışa sunulacak. 1992'den beri...