24 / 07 / 2024

Altınçağ İnşaat adres

Altınçağ İnşaat adres

Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmeh Galip Sarıgül, Mehmet Veysi Sarıgül ve Mehmet Şahin Sarıgül ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Altın yükselir mi, düşer mi? Uzman isim açıkladı…

Altın fiyatlarındaki yükselişlerle ilgili açıklamalarda bulunan ekonomist ve finans uzmanı Murat Özsoy, Rusya-Ukrayna savaşının devam etmesinden dolayı ons altın fiyatlarında bir düşüşün beklenmemesi gerektiğini vurguladı. Özsoy, gram altın için de değerlendirmelerde bulundu.

Fed faiz kararını ne zaman açıklayacak? Fed mart ayında faiz artırır mı? Artırırsa altın ne olur?

Küresel piyasalar, mart ayında yapılacak Fed toplantısını bekliyor. ABD Merkez Bankası (Fed), Federal Açık Piyasa Komitesi toplantısıyla bir araya gelecek. 2 gün sürecek toplantının ardından Fed, mart ayı faiz kararını açıklayacak. Altın, dolar ve piyasaların gözü bu toplantıda olacak.

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Kritik açıklama: Gram altın 1.450 lira olacak!

Altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altının onsu sabah 1900 dolardan işlem görürken şuanda 1980 dolar olarak yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Ons altının etkisi ile diğer altın çeşitleri de yükselişe geçti. Gram altın 913 liradan satışa sunuluyor...

Altını olana kredi faizlerinde indirim! Resmen açıklandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıkladığı yastık altı altının ekonomiye kazandırılmasına yönelik 3 ayaklı sistemin ayrıntıları belli oldu. İşte 3 ayaklı sistem ve tüm ayrıntıları...

Altın fiyatları tırmanışa geçti!

Altının ons fiyatı haftanın son işlem günü 1.828 dolardan işlem görürken kapalı çarşıda gram altın 794 lira, cumhuriyet altını ise 5.351 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatlarında ilk tepki! ABD'deki o veriler açıklandı!

2022'de altın fiyatlarında dalgalı bir seyir kaydedilirken, ABD'de tarım dışı istihdam ve işsizlik verilerinin açıklanmasıyla altın fiyatları yeniden hareketlendi. Peki altın fiyatları ABD verilerinden sonra nasıl bir tepki gösterdi? Altın fiyatlarını gelecek süreçte neler bekliyor?

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Flaş açıklama: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları, ABD'de tarım dışı istihdam verilerinin beklentilerin oldukça altına düşmesiyle hem ons hem de gram tarafında yükseldi. Gram altın fiyatları 490 lira seviyesini test ederken, ons altın analistlerin vurguladığı 1800 dolar bandının üzerinde yer aldı.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Altınçağ İnşaat adres Haberi

Altınçağ İnşaat adres



 Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmeh Galip Sarıgül, Mehmet Veysi Sarıgül ve Mehmet Şahin Sarıgül ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.


 Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

a)- Her türlü inşaat ve taahhüt işlerinde faaliyette bulunmak, gerekli araziler almak veya başka şahısların üzerine ait araziler üzerinde inşaatlar yapmak taahhütte bulunmak. Toplu konut yapmak, yapılan inşaat ve konutları tek tek yada topluca satmak. Her türlü gayrimenkul alımı, satımı ve danışmanlık yapmak ve her türlü inşaat malzemesinin alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak, Her türlü gayri menkul alım satımı, inşaatı, tamiratı ve bakımı, değerleme ve ekspertiz işleri, gayrimenkul geliştirme danışmanlığı, stratejileri ve tanıtım işlerini yapmak. Gayrimenkul işletmeciliği üzerine organizasyonlar kurmak, bayilik almak veya...