03 / 05 / 2024

Altındağ 2015 projeleri

Altındağ 2015 projeleri

Altındağ Belediyesi, sonbahara da hızlı girdi. Yapımı tamamlanan tesisleri mütevazi ancak coşku dolu törenlerle açan Altındağ Belediyesi, Ekim ayı içerisinde 7 dev yatırımı halka açtı.

Altındağ'da 989 gecekondu yıkıldı!

Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün olmadığını belirten Tiryaki "imar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor' dedi.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Altındağ Hamamarkası projeleri 2017'de başlıyor!

Her sabah Altındağ’ın farklı mahallelerinde denetimlerini aralıksız sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ekibiyle birlikte bu sefer de Hamamarkası’nı gezdi. 2017 yılında Hamamarkası’na yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Altındağ kentsel dönüşümde zirvede!

Gerçekleştirilen özel bir organizasyonla 2015 yılında yapılan tüm çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2016 yılının projeleri hakkında da bilgi verdi.

Ankara Altındağ'da 1 yılda 602 yapıya ruhsat verildi!

Altındağ Belediyesi'nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Altındağ'daki yapılaşmanın hızını ortaya koydu. Altındağ'da 2015 yılında 602 yapıya ruhsat verildi.

Altındağ projelerinde son durum ne?

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi dondurucu soğuk bile durduramadı. Sabahın erken saatlerinde, devam eden projeleri tek tek gezen Başkan Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi.

Altındağ'daki 6 aile sağlığı merkezinin inşaatı tamamlandı!

Ankara Valiliği ile imzaladığı protokol çerçevesinde 20 aile sağlığı merkezi yapımı için çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, 2015 yılında 6 merkezin inşaatını tamamladı.

Veysel Tiryaki Altındağlı müteahhitleri ağırladı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı Müteahhitler Derneği üyelerini, makamında kabul etti. Altındağ’daki değişimin ve dönüşümün ele alındığı görüşmede 2015 yılı yatırımları değerlendirildi.

Altındağ Belediyesi 32 mahellede yıkım gerçekleştirdi!

Her yıl binlerce gecekondu yıkıp Altındağ'ın yeniden yapılanmasının önündeki en büyük engeli kaldıran Altındağ Belediyesi, 2015 yılında da yıkımlara ara vermedi.

Ankara Altındağ'da dönüşüm devam ediyor!

Her yıl binlerce gecekondu yıkıp Altındağ'ın yeniden yapılanmasının önündeki en büyük engeli kaldıran Altındağ Belediyesi, 2015 yılında da yıkımlara ara vermedi.

Altındağ'da 2 ayda 2 bin yıkım gerçekleşti!

Gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri'yle Ankara'nın görüntüsünü değiştiren Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde başladığı yıkım çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 130 adet konut bugün satışa sunuldu. Projede 2+1 ve 3+1 daireler için hak sahipleri belli oldu. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi 2015 detayları...

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları'nda yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları 3 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

Ankara Altındağ Gültepe 1. Etap TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Gültepe TOKİ'de 1 adet konut satılıyor. Ankara Altındağ Gültepe 1. Etap TOKİ başvuruları 23 Temmuz 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek.

Altındağ 2015 projeleri Haberi

Altındağ 2015 projeleri


Göreve geldiği günden bu yana yaptığı yatırımlarla, hayata geçirdiği sosyal projeler ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşların yüzünü güldüren Altındağ Belediyesi, sonbahara da hızlı girdi. Yapımı tamamlanan tesisleri mütevazi ancak coşku dolu törenlerle açan Altındağ Belediyesi, Ekim ayında 7 dev yatırımı halka açtı. 1 ayda 7 yatırımı hayata geçiren Altındağ Belediyesi, hızlı çalışmalarıyla vatandaşların büyük takdirini topladı.


Açılış maratonu 3 Ekim’de başladı


Altındağ’da hizmete giren dev yatırımların açılış startı 3 Ekim’de Plevne, Gültepe ve Gülpınar Mahalleleri’nde yapımı tamamlanan 3 dev park ile başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, AK Parti Ankara milletvekili  Emrullah İşler’in yanı sıra,  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti İlçe Teşkilatı, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda Altındağlı vatandaş katıldı.


9 Ekim’de...