29 / 04 / 2024

altındağ belediyesi yatırımları

altındağ belediyesi yatırımları

Altındağ’da 2016 yılı oldukça verimli geçti. İhtiyaçlara yönelik yatırımlar yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu yıl da değişimin mimarı oldu. İşte 2016 yılında Altındağ’ın yenilenen yüzü…

Altındağ Belediyesi'nden 9 milyon TL’lik yatırım!

Altındağ’a daha önce 11 anaokulu, 16 gençlik merkezi ve onlarca kültür merkezi kazandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, geleceği sağlam temeller üzerine kurmak için önemli adımlar atıyor.

Altındağ Belediyesi, Ekim ayında 7 dev yatırımı hizmete açtı!

Altındağ Belediyesi, Ekim ayında 7 dev yatırımı hizmete açtı. 1 ayda 7 yatırımı hayata geçiren Altındağ Belediyesi, hızlı çalışmalarıyla vatandaşların büyük takdirini topladı.

Altındağ Belediyesi'nden 3 dev park daha!

ltındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 3 dev parkın daha açılışını gerçekleştirdi. Plevne, Gültepe (Çinçin) ve Gülpınar Mahalleleri’ne yapılan 3 parkı temsilen, Gültepe Parkı’nda yapılan açılış töreni coşku dolu geçti.

Altındağ Belediyesi'nden istinat duvarı yıkımlarına karşı önlem!

Altındağ Belediyesi, aşırı yağışlar nedeniyle oluşabilecek sorunların önüne geçmek için önlemlerini artırdı. Yağmurla birlikte yıkılmaya yüz tutan istinat duvarlarını özenle denetleyen Altındağ Belediyesi, konu ile ilgili eğitim çalışmalarına da devam edi

Altındağ Belediyesi Çinçin yatırımlarına devam ediyor!

Altındağ Belediyesi, dev bir yatırım için daha düğmeye bastı. Gültepe Mahallesi'nde (Çinçin), gecekondulardan arındırılarak oıtaya çıkarılan bölgeye, dev bir park yapacak olan Altındağ Belediyesi, çalışmalara başladı.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

Kamunun konut yatırımları azaldı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde kamunun konut yatırımlarını kaleme aldı. İşte İsmet Özkul'un 'COVID-19 yılında kamu yatırımlarındaki garip denge' başlıklı yazısı...

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31195 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar ve satın alınan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

altındağ belediyesi yatırımları Haberi

altındağ belediyesi yatırımları


Altındağ’da 2016 yılı oldukça verimli geçti. İhtiyaçlara yönelik yatırımlar yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu yıl da değişimin mimarı oldu. Başkan Tiryaki, hizmet odaklı çalıştı ve Altındağ’ı bir kez daha zirveye taşıdı. İşte 2016 yılında Altındağ’ın yenilenen yüzü…


Rakamlar yalan söylemez


Altındağ Belediyesi’nin sunduğu imkânlar ve kolaylıklar sayesinde 2016 yılında 908 kişi tapu sahibi oldu. Böylece ilçede tapu alan kişi sayısı 13 bin 468’e yükseldi. Göreve geldiği günden itibaren kaçak yapı ile mücadele eden Başkan Tiryaki, 2016’da da yıkımlara devam etti.  Altındağ’da geçen yıl 10 kilometre yeni yol açan Altındağ Belediyesi, toplam 362 kilometre yolu vatandaşın hizmetine sundu. Başkan Tiryaki, toplu konut projeleriyle ilçeye büyük değer katarken 2016 yılında Çinçin 4. Etap Konutları yükselmeye başladı.


Eğitime büyük destek


Altındağ Belediyesi, ihtiyaçlara yönelik...