03 / 05 / 2024

altındağ çarşı inşaat çalışmaları sona eriyor

altındağ çarşı inşaat çalışmaları sona eriyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yapımı devam eden çarşı ve düğün sarayı projelerinde sona yaklaşıldığını söyledi. Doğantepe, Başpınar, Karapürçek mahallelerine yapılan tesisler, yapıldıkları mahallelerde vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla bekl

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

İnşaat sektörü hareketlenecek, konut fiyatları artmaya devam edecek!

Ekonomide rasyonel politikaların öne çıkmaya başlaması ile beraber maliyet baskısı altında kalan inşaat sektörünün hareketlenebileceği ifade edildi. Fakat dolardaki yükselişle beraber ev fiyatlarının da artmaya devam edeceğinin altı çizildi.

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Altuntaş ve Cem Altuntaş ortaklığında kuruldu.

Altında çarşamba ve cumaya dikkat! Uzmanlar nedenini tek tek açıkladı!

Altında en çok merak edilen sorular, “Bu fiyattan altın alınır mı, altın yıl sonu ne kadar olacak” olurken uzman isimler konuya peş peşe açıklık getirdi.  “Altında çarşamba ve cumaya dikkat!” diyen uzmanlardan çok ses getirecek açıklamalar...

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

İnşaat maliyetlerinde son durum ne?

İnşaat sektörü artan maliyetlerden şikayetçi başarılı iş insanı Şahin Avşar, inşaat maliyetlerindeki son durum hakkında bilgi verdi. 

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

İnşaat sektörü 2021'de temkinli büyüyecek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yeni meslekleri ortaya çıkardı. 2021 istihdam piyasasında ise inşaat sektörü temkinli büyümeye devam edecek.

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

altındağ çarşı inşaat çalışmaları sona eriyor Haberi

altındağ çarşı inşaat çalışmaları sona eriyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yapımı devam eden çarşı ve düğün sarayı projelerinde sona yaklaşıldığını söyledi. Doğantepe, Başpınar, Karapürçek mahallelerine yapılan tesisler, yapıldıkları mahallelerde vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. 


Başpınar Mahallesi sakinlerinden, esnaf Niyazi Çelik mahallelerine yapılan çarşı ve düğün sarayı projesinden duyduğu memnuniyeti dile yetirdi. Çelik, yapılacak olan çarşının bölgeye değer katacağını söyledi. Başkan Veysel Tiıyaki ile beraber Altındağ'ın sürekli geliştiğini dile getiren Çelik, yapılacak olan çarşılardan mahalle halkı olarak çok memnun olduklarını, sadece Altındağ'dan değil diğer ilçelerden de burada dükkân açmak için gelindiğini, mahallelerinin pek çok kişi tarafından tercih edildiğini belirtti. 


"Eksikliği ortadan kaldıracak" 

Tiryaki, Altındağ'daki gelişimin büyük bir hızla sürdüğünü belirterek ilçeye duyulan ilgi üzerinde durdu. Altındağ'ı artık daha modern bir hale geldiğini söyleyen Tiryaki, "Yatırımlarımızı bu doğrultuda hayata geçiriyoruz"...