07 / 05 / 2024

Altındağ kaçak yapı

Altındağ kaçak yapı

Belediye başkanlığında yakaladığı başarının sırrını paylaşan Başkan Tiryaki, geçmiş ve gelecek çalışmalarından bahsetti. Başkan Tiryaki, "Biz, sözle değil, eserlerimizle konuşuyoruz" dedi.

Altındağ'da 700 kaçak yapı yıkılacak!

Çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı olan Altındağ Belediyesi, bölgede tam 700 gecekonduyu kapsayan geniş kapsamlı bir yıkım çalışması için kolları sıvadı.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

İzmir Kemalpaşa'da rüşvet karşılığında kaçak yapılara kullanma izni!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'ne yapılan operasyonda kaçak binalara kullanma izni verdiği tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı.

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Korunan alanlardaki 6 bin 699 kaçak yapının 688'inin yıkımı gerçekleşti! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından  2019'dan bu yılın nisan ayına kadar özel çevre koruma bölgeleri ile doğal sit alanlarında tespit edilen 688 kaçak yapı yıkıldı. 

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Ordu'da kaçak yapılaşmaya geçit yok! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu sahilinde kaçak yapıların birer birer ortadan kaldırıldığını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Muğla'daki kaçak yapılar mercek altına alındı!

Muğla'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Antalya'daki kaçak yapı çalışması durduruldu! 

Antalya'da üçüncü derece sit alanında inşa edilen kaçak yapı çalışmaları belediye ve jandarma ekipleri tarafından durduruldu. 

Ordu'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak yapıların yıkımı hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklamalarda bulundu.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Altındağ kaçak yapı Haberi

Altındağ kaçak yapı

Ankara'nın belki de en problemli ilçesi olan Altındağ'da belediye başkanlığı görevine talip olduğumuzda umutsuzluğa kapılsaydık eğer, bugün Altındağ'da hiçbir şey değişmezdi, değişemezdi. Göreve geldiğimizde "yapılamaz - değişemez" denilen şeylerin tüm olumsuz koşullara rağmen yapılabileceğini, değişebileceğini gösterdik. 

Çünkü inandık." diyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, merak edilen soruları yanıtladı. 

Belediye başkanlığında yakaladığı başarının sırrını paylaşan Başkan Tiryaki, geçmiş ve gelecek çalışmalarından bahsetti. 


Sizin için başarı ne demek? 

Ben büyük söz söylemek istemem, büyük iş yapmak isterim. 

Biz, sözle değil, eserlerimizle konuşuyoruz. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Başarısızlıktan korkarım, kast ettiğim şey makam mevki kaybetmek değil. Yaptığımız işte başarısız olmak. Başarısız olacağıjtii anladığım bir işe kalkışmam. 


Gelecekte kendinizi ve belediyenizi görmek istediğiniz yer, durum nedir? 

Biz Altındağ'ı evimiz, Altındağlıları ise ailemiz gibi görüyoruz. Bu nedenle kendimden ziyade, Altındağ'ın ve...