02 / 05 / 2024

altındağ kentsel yenileme

altındağ kentsel yenileme

Gerçekleştirilen yol açım çalışmalarında Am köylere ağırlık verildi. Aydıncık, Gicik, Kavaklı ve Peçenek köylerinde açılan yeni yollar sayesinde, köylerin şehir merkeziyle bağlantısı kolaylaştı ve mesafe kısaldı.

Altındağlı müteahhitler kentsel dönüşüm için kolları sıvadı!

Altındağlı müteahhitler, Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti. Görüşmede Altındağ'daki dönüşümün el ele daha hızlı tamamlanacağı ifade edildi. Veysel Tiryaki ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Altındağ kentsel dönüşümle örnek oluyor!

Altındağ Belediyesi, Tokat tarafından da örnek almıyor. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Kalkınma Kurulu'nun 2014 yılı dördüncü toplantısında Tokat Valiliği'nin Altındağ'ı örnek alarak alacağı açıklandı.

Altındağ'da viran gecekondular bir bir yıkılıyor!

Başkent Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Şu ana kadar 30 binden fazla gecekonduyu yıkan Altındağ Belediyesi, çalışmalar kapsamında 100 gecekonduyu daha yıktı.

Veysel Tiryaki: Altındağ'da dönüşüm aralıksız sürecek!

Hamamönü' nde bulunan Hipokrat Cafe'de basın mensuplarını misafir eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara' nın Başkenti olarak nitelediği ilçede kentsel dönüşümün aralıksız süreceğini söyledi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Türkiye'nin yüzde 66'sı deprem riski altında!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye’nin yüzde 66’sının deprem riski altında olduğuna dikkat çekti. Kurum, kentsel dönüşüm seferberliğinin İstanbul Esenler’den başladığını belirtti...

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Altındağ kentsel dönüşümle marka şehre dönüşecek!

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

altındağ kentsel yenileme Haberi

altındağ kentsel yenileme

Altındağ'ın tüm mahallelerinde 35 kilometre yol açtı. Gerçekleştirilen yol açım çalışmalarında Am köylere ağırlık verildi. Aydıncık, Gicik, Kavaklı ve Peçenek köylerinde açılan yeni yollar sayesinde, köylerin şehir merkeziyle bağlantısı kolaylaştı ve mesafe kısaldı. Şehir merkezinde ise yol açma çalışmaları ağırlıklı olarak Alemdağ, Başpınar, Beşikkaya, Doğantepe, Gültepe, Çamlık ve Ali Ersoy Mahallelerinde gerçekleştirildi. 

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Altındağ'ın tüm mahallelerinde yeni yollar açtık ya da var olan yolları genişlettik. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızına göre, her mahallemizde çalışma gerçekleştirdik. Durmaksızın yolumuzda ilerlemeye devam ediyoruz" dedi. 

Başkan Tiryaki çalışmaların yalnızca yol açmak ya da genişletmekle sınırlı kalmadığını, açılan tüm yolların asfaltlandığına dikkat çekerek, 2015 yılında ilçe genelinde geniş kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceklerinin de müjdesini verdi.


Ankara...