29 / 04 / 2024

Altındağ metruk yapı yıkımı

Altındağ metruk yapı yıkımı

Ankara Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni yatırımların önünü açmak için son 4 ay içerisinde toplam 90 metruk binayı yıktı.

Asgari ücret 17 bin 2 TL oldu, herkes bu soruyu sordu: 2 TL’ye ne yapılır? İşte 1 lotu 2 TL'nin altında olan şirketler!

Milyonlarca çalışan tarafından merakla beklenen asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Asgari ücretin açıklanmasından sonra herkes aynı soruyu sordu: 2TL’ye ne yapılabilir? İşte 1 lotu 2 TL'nin altında olan şirketler...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

İstanbul’da tüm yapılar sürekli mercek altında olacak! 5 yılda bir kontrol şartı geliyor

İstanbul’un depreme hazır hale getirilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışmalara hız verdi. İmar yönetmeliğinde yapılması planlanan değişiklikle binalar sıkı kontrol altında olacak ve 5 yılda bir kontrolü sağlanacak.

Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın

Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın...

Altın uzmanı İslam Memiş açıkladı! Gram altında hangi seviyeden alım yapılmalı?

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş açıkladı! Gram altında hangi seviyeden alım yapılmalı? İşte haberin detayları…

Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolar 5 gün sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar planınızı yapın!

Fed faiz kararına sayılı günler kala Amerika Merkez Bankası açıkladı. Dolar 5 gün sonra böyle olacak. Yastık altında doları olanlar planınızı yapın! Son dakika dolar gelişmesi...

İstanbul sahilindeki yapılar sular altında kalacak!

İklim değişikliği haritasına göre; 1.5 derecelik ısınma sonucunda 40 sene içerisinde suların yükselmesiyle İstanbul sahilindeki çok sayıda yapı sular altında kalacak.

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Van İpekyolu'nda metruk yapılar yıkılıyor!

Van İpekyolu Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çevre ve görüntü kirliliğine yol ve tehlikeye neden olan, metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor.

Altındağ metruk yapı yıkımı Haberi

Altındağ metruk yapı yıkımı

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından kamusal alan, parklar ve imar yolları üzerinde kalan 15 mahalledeki 90 metruk yapı yıkılarak, ilçeye yönelik yatırımların önü açılıyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni yatırımların önünü açmak için; imar yolu, yeşil alanlar ve kamusal alanlar için kalan metruk gecekonduları tek tek yıkıyor. 

Belediye son 4 ay içerisinde toplam 90 metruk binayı yıktı. Çarpık kentleşmeyi engellemek istediklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, yasal süreçleri tamamlanan ve halk sağlığını tehdit eden metruk binaların yıkımının süreceğini kaydetti. Düzenlenen metruk yıkımları ile Altındağ'da planlı bir şehirleşme hayata geçirmeyi amaçlayan ekipler, açılan yeni imar yollarıyla birlikte yatırımcıların bölgeye gelmesi için...